2777
2789
عنوان

سوره حمد

116 بازدید | 11 پست

امکانش هست واسه شفای پدرم یکسال داره شیمی درمانی میشه یکبار سورهرحمد بخونین انشاا...همیشه سلامت باشین ودلتون شاد باشه بحق فاطمه زهرا  هر خوند لایک کنه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

من خوندم خدا شفاش بده.خانم فاطمه زهرا نظری کنه انشاالله

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ایشالله شفا کامل🩵

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

یه دنیا ممنونم عزیزم انشاا....بحق فاطمه زهرا سلام الله علیها حاجت روابشین خیلی محتاج دعا هستم 

خواهش میکنم عزیزم وظیفمه مسلمونی خودم میدونم ک دعا کنم درحق خواهراو برادرای دینیم

ممنونم بابت دعای قشنگت

خواهش میکنم عزیزم وظیفمه مسلمونی خودم میدونم ک دعا کنم درحق خواهراو برادرای دینیم ممنونم بابت دعای ...

التماس دعا از شما خوبان دارم گلم یکسال توسل کردم اما نمیدونم چرا جواب نگرفتم 😪😪😪😪😪😪😪