2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رفتی دندانپزشکی؟؟؟

نه راستش، شرایطش رو ندارم. یه کوچولو شروع کرده گفتم شاید بدون دکتر بتونم حلش کنم

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 

پس با آب نمک قشنگ دهنتو بشور تو دهنت بچرخون قشنگ و بریز چند بار... داروخانه هم برو بگو دهانشویه میخوام برای عفونت لثه بهت میدن . من قبلا ایتفاده کردم اما یادم نیست چی بود

پس با آب نمک قشنگ دهنتو بشور تو دهنت بچرخون قشنگ و بریز چند بار... داروخانه هم برو بگو دهانشویه میخو ...

آب نمک میچرخونم بهتر شده، یه تیکه کوچیک زیر یه دندونه. فردا میرم دهانشویه هم میگیرم مرسی❤

من خودم نه سال پیش جراحی کردم لثه هامو واسه عفونت . مال من زیاد شده بود لثه هام تحلیل رفته بود تا حد ...

آخ آخ، ببین این یه کم اون منطقه دهنم معذرت میخوام بو میده، لثمم ملتهب و دردناکه، دلم میخواد یه چیزی فشار بدم روش، دندونی که اونجاست پرشده ست، ینی میدونم دندونم نیست، لثم ذوق ذوق میکنه. تو علایمت چی بود؟

آب نمک میچرخونم بهتر شده، یه تیکه کوچیک زیر یه دندونه. فردا میرم دهانشویه هم میگیرم مرسی❤

مسواک نرم بزن... نخ دندون بکش . بهداشت دهانت الان خیییلی مهمه . جلوشو بگیر که به جراحی بکشه خیلی هزینه بره

آخ آخ، ببین این یه کم اون منطقه دهنم معذرت میخوام بو میده، لثمم ملتهب و دردناکه، دلم میخواد یه چیزی ...

والا من تقریبا کل لثه هام این مدلی بود خونریزی زیاد داشت . چیزی میخوردم میرفت لای دندونم تو لثه م!!!

عفونت دندون و لثه جزو عفونت های مقاومن که با انتی بیوتیکم حتی درمان نمیشن صرفا باید کار دندونپزشکی لازم انجام بشه تا رفع بشه. با عقب انداختن دندانپزشکی رفتن صرفا شرایط بدتر میشه و هزینه درمان میره بالاتر

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.
عفونت دندون و لثه جزو عفونت های مقاومن که با انتی بیوتیکم حتی درمان نمیشن صرفا باید کار دندونپزشکی ل ...

یه عااااالمه دندون خراب دارم، بهشون فکر میکنم غمم میگیره. راحت ۲۰،۳۰ تومن خرج دارن ویه عالللللمه وقت میخواد. من دوتا بارداری و شیردهی پشت هم داشتم نابود شدم. نمیدونم چیکار کنم واقعا.

الانم بچه شیر میدم، فک نکنم بتونم آنتی بیوتیک مصرف کنم. حالا انشالله با اینا رفع بشه

مسواک نرم بزن... نخ دندون بکش . بهداشت دهانت الان خیییلی مهمه . جلوشو بگیر که به جراحی بکشه خیلی هزی ...

اره مسواکمم زبره، اما چیزی لای لثم نمیره، از نرمی و بوش متوجه عفونتش شدم.

کلا یکسره دارم درد تحمل میکنم. گند بزنن این زندگی رو

سلام خوبین

ببخشید واسه این مشکلتون چیکار کردین من الان کل لثه هام درد میکنه قرمز و ملتهب

بچه شیر میدم و فقط نوافن میخورم که اونم بی فایده

یه دندون خرابم دارم اونم درد میکنه

ط قـــرار منــــے مݩن بیـــ قرار تو💕💍💐