2777
2789
عنوان

حس خوب امشب :)

103 بازدید | 14 پست

خدایا همینطوری یهویی شکرت

واسه وجود خانوادمون...

واسه وجود مادرامون

فرشته های زمینی

واسه اینکه امروزم

طلوع خورشید و دیدیم و به شب رسیدیم

واسه دیدن یه برف و زمستون دیگه

واسه فرصت هایی که میدی اشتباهامونو جبران کنیم

واسه سختیایی که میتونست از این سخت تر باشه

واسه زمین خوردنا و دوباره بلند شدنا

واسه امیدای وسط نا امیدی

واسه تموم دلخوشی های کوچیک زندگی

واسه اینکه تو غصه هامون نشون میدی که هستی

واسه اینکه پناهمونی

واسه اینکه هوامونو داری

واسه همه چیز 

خدای قشنگم شکرت ❤

شکر امشبمون... 🤗

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایا هر چقدر سخت میگذره بگذره فقط ای کاش تهش خوب باشه 

هست ان شالله

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
می‌دونم که نیست

ما چیزی رو نمیدونیم 

ادعای دانایی هم نباید بکنیم 

خدا خودش آگاه ترینه 

ما چیزی رو نمیدونیم  ادعای دانایی هم نباید بکنیم  خدا خودش آگاه ترینه

من ادعای دانایی نکردم ولی طبق چیزی که تو قرآن و احادیث و روایات خوندم می‌دونم که عاقبت خیلی خوبی در انتظارم نیس من صرفا راجب خودم نظر میدم

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟
من ادعای دانایی نکردم ولی طبق چیزی که تو قرآن و احادیث و روایات خوندم می‌دونم که عاقبت خیلی خوبی در ...

70 سال رو هم خدا با یه شب توبه میبخشه دیگه 

میشه تغییر داد 

70 سال رو هم خدا با یه شب توبه میبخشه دیگه  میشه تغییر داد

نمی‌دونم چرا نمیتونم باور کنم اینو....پس حق الناس هایی که خواسته و ناخواسته بر عهدمه چی

نمی‌دونم چرا نمیتونم باور کنم اینو....پس حق الناس هایی که خواسته و ناخواسته بر عهدمه چی

میشه اونا رو هم تکرار نکرد و اونایی که هم که قابله انجامه صافشون کرد با رفع ناراحتی از همون نفر یا هرچی

میشه اونا رو هم تکرار نکرد و اونایی که هم که قابله انجامه صافشون کرد با رفع ناراحتی از همون نفر یا ه ...

همیشه به این سادگی نیست....در کل من خیلی به فرجامم امیدوار نیستم اینور که هیچی نشدم اونورم هیچی به هیچی 

همیشه به این سادگی نیست....در کل من خیلی به فرجامم امیدوار نیستم اینور که هیچی نشدم اونورم هیچی به ه ...

چی بگم 

ناامیدی از درگاه خدا خودش بدترین گناهه