2777
2789
عنوان

ریزش مو شدید کودک

10885 بازدید | 15 پست

خواهرم هشت سالشه.موهاش یک هفتس خیلی شدید میریزه به طرزی که من واقعا نگران شدم.اندازه دوتا کف دست پره پر.موهاشو شونه میکنم همینجوری میاد تو دستم.علتش چیه مامانم میخواد ببره دکتر.همچین تجربه ای داشتید؟

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
طی ۲ماه اخیر کرونا نگرفته؟؟

چرا اتفاقا دوماه پیش بستری بود بیمارستان.امسال دوبار بستری شد بچه.سینوساش درگیر شده

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اتفاقا دوماه پیش بستری بود بیمارستان.امسال دوبار بستری شد بچه.سینوساش درگیر شده

پس از همونه،من خودم ۲ماه بعدکرونا چنان ریزش مویی گرفتم که موهامو از رو لباسم باجاروبرقی جمع میکردم،ببرینش دکتر با دارو و مکمل و ویتامین مشکلش برطرف میشه ایشالا

دختره منم موهاش میریزه یه بار دکتر بردم شامپوشو عوض کرد بازم خوب نشده برای هفته ی دیگه بازم نوبت دکت ...

عزیزم ریزش موی دخترتون خوب شد؟

چه دکتری بردین

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
اسی خواهرت خوب شد؟دختر منم این مشکلو داره

عزیزم ریزش موی دخترتون خوب شد

تو روخدا به منم بگید چه دکتری بردبن چکار کردین

عزیزم ریزش موی دخترتون خوب شد تو روخدا به منم بگید چه دکتری بردبن چکار کردین

والا من بردم متخصص اطفال گفت اول دارو بخوره بعد آزمایش مینویسم.مولتی ویتامین و ویتامین دی و زینک نوشت دخترم قرص مولتی چون درشته نمیتونه قورتش بده .اصلا نخوردش .باید دوباره ببرمش که براش آزمایش بنویسه

عزیزم ریزش موی دخترتون خوب شد تو روخدا به منم بگید چه دکتری بردبن چکار کردین

دختر من پیاز موهاش خیلی ضعیفه موقع باز کردن کش مو اگه یه ذره محکم بکشم کلی موهاش کنده میشه.مال دختر تو چطوریه؟

دختر من پیاز موهاش خیلی ضعیفه موقع باز کردن کش مو اگه یه ذره محکم بکشم کلی موهاش کنده میشه.مال دختر ...

من دخترم موهاش خیلی پر بود.الان ۳ماهه وحشتناک ریزش داره کوتاه هم کردم دکترم بردم ازمایش داد کم خونه باز مجدد ازمایش نوشته باید بعد عید ببرمش

من دخترم موهاش خیلی پر بود.الان ۳ماهه وحشتناک ریزش داره کوتاه هم کردم دکترم بردم ازمایش داد کم خونه ...

دخترمنم ۹ سالشه ریزش شدیدی داره آزمایش چکاپ داد سالمه توروخدا بگین چیکار کنم شامپو کندوش خوبه بخرم براش ؟؟

دخترمنم ۹ سالشه ریزش شدیدی داره آزمایش چکاپ داد سالمه توروخدا بگین چیکار کنم شامپو کندوش خوبه بخرم ب ...

والا من دکتر بردم ازمایش داد دخترم .دارو فقط بهش قرص فولیک اسید شاممو مخصوص موهای چرب و ریزش اویدرم و دوتاشربت ایمینیوس و فروگلوبن داد.ولی دکتر دیگه بردم گفت دوباره ازمایش بده هنوز نبرمش

شما دکتر به دخترتون چی گفت مشکلش چیه؟