2777
2789
عنوان

کراش

128 بازدید | 11 پست

بچه های با تجربه بیاین 😁 ببینین من از ی نفر خوشم میاد ولی نمی‌دونم زن داره یا ن حلقه ندارم ولی چون نداره دلیل نمیشه مجرد باشه چون دیگ خیلیا نمیندازن تو پیج اشک خبری نیس از عکسی با زنش یا چیزی فقط ی سری چیز میز فالو کرده مثه پیجای آشپزی و دکوراسیون خونه کلی فالو داره بعد ازین جا شک کردم ک ی چن تایی پیج بدلیجات و طلای  زنونه فالو داشت حتما برا زنش سفارش میده دیگه نه؟🥺🥺🥺😭😭نظر شما چیه

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱
3
100%
۱
0
0%

کلا کراش هایی که شناختی از زندگی شخصی طرف نیست نتیجه‌ای نداره گیریم که اصلا همسر هم نداشتن...ایشون باید بیاد جلو این چیزا باید دو طرفه باشه درگیر این احساسات نشین ضربه میخورین

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا اول مطمئن شو زن نداره!

رفیقم رو یکی کراش زد ،اونم تو پیجش تو بیوش هم حتی نزده بود متاهل ،حلقه هم نداشت ،رفتاراشم مث پسرای مجرد بود ،تا اینکه یه روز تو صحبتاش گفت :من بعضی وقتا خانومم به جام امتحانای غیر حضوریمو میداد😐

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
کراشا از دور جذابن سه هفته رو یکی کراش زده بودم امروز دیدمش همه کراشم ریخت و دوباره یه عقاب شدم

منم 😐 بخشکی شانس 😁

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 

آقا من یه بار تو بیمارستان رو یه پرستاری کراش زدم خیلی تیکه بود لنتییی خیلی خوش اخلاق اصن اوففف اولین کراشم بود جوری که حتی مامانمم فهمید یه پرستار زن دیگه هم اونجا بود که بداخلاقو اینا بود .فرداش فهمیدم زنش بوده 😐بعد ازون دیگه جدی جدی کراش نزدم 

Brilliant woman