2777
2789
عنوان

نشخوار فکری 😠😠😡

225 بازدید | 17 پست

من چند ماهی هست تو طول روز یک فکر رو چند بار تو ذهنم تکرار میکنم فکر خاصی هم نیست فکر معمولی میترسم دچار وسواس فکری شدید بشم آخه زندگیم روتین تکراری داره وهیچ سرگرمی ندارم شما اینطور نشدین بانیستین؟؟ چیکار کنم بیشتر از این پیش نره دوست ندارم ذهنم درگیربشه از این بدتر بشم وخدانکرده مشکلات روحی پیدا کنم 

تنها راهش اینه که خودتو مشغول کنی 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی بحق این شب مبارک خدا چنان خودت و زندگیتو غرق رحمت و خیر کنه که از توان و فکرمون خارج باشه،الهی خدا به ماها که روسیاهشیم نظر کنه،نظری ویژه و بسیار مطلوب بسیار بیش از حد تصوراتمون

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

هر فکری که مشغولت میکنه رو بنویس تو کاغذ

فکر کردناتو به تاخیر بنداز مثلا بگو این موضوعو نیم ساعت بعد بهش فکر میکنم(که تا نیم ساعت بعدم یادت میره)

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

عزیز بیشتر توضیح می دی، فکر کنم منم اینجورم ولی فکر نمی کردم می تونه تبدیل به مشکل بشه😳

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️
عزیز بیشتر توضیح می دی، فکر کنم منم اینجورم ولی فکر نمی کردم می تونه تبدیل به مشکل بشه😳

مثلا به این فکر میکنم دو سه دقیقه پیش داشتم به چی فکر میکردم نمیدونم متوجه شدی یانه؟ 

والا من از همین امروز تصمیم گرفتم خودمو واسه هیچی ناراحت نکنم و ذهنمو درگیر هیچی نکنم😎

من وقتی تصمیم می گیرم کاری کنم یه اتفاقایی می یوفته دقیق بر عکس میشه مثلا منم یه مدت تصمیم گرفتم واسه هیچی خودمو ناراحت نکنم اما دقیق همون روز یه اتفاقی می یوفته اینقدر ناراحت می شم که روزای قبلش نمی شدم و خیلی مثال های دیگه اصلا نمی دونم چرا این جور میشه ؟؟؟ 

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️
مثلا به این فکر میکنم دو سه دقیقه پیش داشتم به چی فکر میکردم نمیدونم متوجه شدی یانه؟ 

خوب این بده؟؟