2821
2789
عنوان

دارم میمیرممم

298 بازدید | 10 پست

سه سال پیش با پسری رفتم توی رابطه یعنی خودم پیشنهاد دادم بخش چون واقعا عاشقش بودم به سختی پیشنهاد دادم چون به شدت مغرور بودم بعد یه مدت از رابطه گذشت متوجه شدم که متاهله توی محلمون با زنش دیدمش و هیچ وقت نتونستم از فکرش در بیام خیلی دارم اذیت میشم همش دارم گریه میکنم سه ساله دارم اذیت میشم من عاشقم خیلی زیاااد ولی چون زن داره حتی نمیتونم ببینمش عذاب وجدانم نمیزاره نه از دست خودم میتونم ناراحت باشم که دوسش دارم نه از دست اون که نمیتونه منو بخواد خیلی بی دفاع شدم خیلی بهم ریختم چیکار کنم مشاور و دکتر هم رفتن ولی ذهنم پیششه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون چطور وقتی متاهله پیشنهاد تورو قبول کرده؟🧐

هر مردی یه شیطنتی داره وقتی دختری میاد جلو و پیشنهاد میده اون شیطنت خودشو داشته و کارش گند زده به سه سال زندگیم  ولی نمیدونم چرا عاشقشم خیلی زیاااد اما هیچ وقت سمتش نخواهم رفت

هر مردی یه شیطنتی داره وقتی دختری میاد جلو و پیشنهاد میده اون شیطنت خودشو داشته و کارش گند زده به سه ...

ببین به خودت فکر کن هیچ کس مهمتر از خود تو نیست وقتی به خودت بیایی میبینی هیچی واست نمونده نه اعصاب نه آرامش

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز