2777
2789
عنوان

اسم بچه

176 بازدید | 15 پست

مهرآیین

مهر دخت

ماهدخت

نور دخت

پریزاد

لیلی

کدوما رو بیشتر دوست دارین؟ترتیب بندی قشنگی اسما؟یا اصلا اسم پیشنهادیتون؟

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کدوم و نمی‌پسندم 🌹🌹🌹

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
مهر آیین دوست داشتم میخواستم رو پسرم بزارم اسم دختر بوده؟؟؟؟

جفتشون عزیزدلم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

لیلی ه ما نزدیک ۷۰ سالشه😏😏

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
لیلی ه ما نزدیک ۷۰ سالشه😏😏

خب الان یعنی چی؟خصوصا با پوزخند ته حرفت،اسم مامان بزرگمو رو من گذاشتن دل آرام بوده بعد الان اسمی که صدام می کنن انتخابی مادرم طنازه،بعد همه میگن اتفاقا اسم شناسنامه ایت قشنگه،الان رو بچه کوچیکام میزارن این اسمو،چون ننه بزرگ من این اسمو داشته یعنی بده؟!🤣

مهرآیین قشنگه مهرسا مهتا مهان مهگل

مهرآیین رو خودمم بالاتر از همه می پسندم اگه تلفظشسخت نباشه

سلیقتون متوجه شدم تو چ سبک هایی میپسندید 

ولی پریزاد نزار 

مهر دخت  رزمهر  مهرگان. نوردخت مهدخت  

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪
خب الان یعنی چی؟خصوصا با پوزخند ته حرفت،اسم مامان بزرگمو رو من گذاشتن دل آرام بوده بعد الان اسمی که ...

چقدر شیک بوده ایووول سایشون مستدام . اسم با اسم فرق داره فکر کن الان این همه اسم خشگل اسم بچه رو بزارن لیلی یا مهر دخت در آینده هم بهش بگن مهری .