2777
2789
عنوان

بچه های شما هم

284 بازدید | 13 پست

سلام ایا بچه های شما هم اینقدر درمقابل خوابیدن مقاومت میکنن یه دختر 3ساله ونیم دارم که اصلا توروز که نمی خوابه هیچ شباهم به بدبختی میخوابه الان چند روزه سرماخورده ازصبح حالش خوب هم نیست ولی نسبت به خوابیدن مقاومت میکنه چقدهم ازصبح دارو خورده ولی انگار ن انگار چشماش میخاد ازخستگی بسته بشه ولی نمی خوابه

خدایا خودت کمک کن 

بچه ی من ۸ ماهه هست و مقاومت میکنه ببین من چی میکشم

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

عزيزم به نظرم خابوندن ظهر عادته من دخترام رو ظهرا جا مينداختم كنارم وميخابوندم الانم كه بزرگ شدن عادت دارن بخابن ظهرا

خواب شبم بايد خودتون بموقع بخابيد كه بچه بخابه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم به نظرم خابوندن ظهر عادته من دخترام رو ظهرا جا مينداختم كنارم وميخابوندم الانم كه بزرگ شدن عاد ...

شبا ساعت 9 رختخواب هم میزارم ولی نمی خوابن

خدایا خودت کمک کن 
وااااای دست رو دلم نزار که خونه پسر من از خواب متنفره شبا ۲و نیم میخوابه کلا پروسه خوابش یه ساعت طول ...

دخترمنم هرچی میگم بخواب گریه میکنه میگه ن 

خدایا خودت کمک کن 
دخترمنم هرچی میگم بخواب گریه میکنه میگه ن 

دقیقا پسر منم هر شب با گریه میبرمش تو اتاقش تا بخوابه یه شب نشده خودش خوابش ببره حتی کلاس فوتبال هن فرستادم تازه الان مدرسه میره ولی تایم ظهره

دقیقا پسر منم هر شب با گریه میبرمش تو اتاقش تا بخوابه یه شب نشده خودش خوابش ببره حتی کلاس فوتبال هن ...

بخدا الان دلم میخاد بخوابم ولی بچه هام نمی خوابن اینقد بچه های بدی شدن که از به دنیا اوردنشون پشیمونم

خدایا خودت کمک کن