2777
2789
عنوان

چطور بدون بچه م بخوابم اخه

344 بازدید | 17 پست

بچه ها من دوقولو  یکساله دارم یکیشون بدجور سرما خورده همسرم ميگه اونیکی سرما نخورده خونه مامانم بمونه تا این‌یکی بهتر شه .از دیشب اونجاس حالم خرابه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
چقدر وابسته ای تو

سخته ب زور ی شب تحمل کردم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خود خود منی🥲 من درکت میکنم🥲

اگه برگشت و مریض شد هی سرکوفت میخورم ک تقصیر توعه

اي جونممم انشالله زود خوب بشه به اين فكر كن كه زود خوب بشه و همتون باز كنار هم باشيد نه اينكه اين ...

ممنون عزیزم .الان خيلي گرفته هستم نمیتونم شب بخوابم میخواستم امشب بیارمش

اگه برگشت و مریض شد هی سرکوفت میخورم ک تقصیر توعه

میدونم عزیزم

منم دو قلو‌دارم

وقتی یکیشون پیش آدم نیست با اینکه میدونی جاش خوبه ولی انگار قلب آدم داره پاره پاره میشه🥲

حسیه که هیچکس درک نمیکنه🥲

بخاطر سلامتیش روی دلت پا بذار خیییلی سخته ولی چاره ای نیست

انشاالله زودی سرماخوردگیش خوب میشه🍃

پسر منو برادر شوهر بورده بود خونشون شوهرم شب دیر امد اینقد گریه کردم تا رفت اوردش

الان پسرم ۱۷ سالشه 

چه روزای بدی رو من گذروندم

اونموقه بچم یک سالش بود وقتی اورد اینقد جیغ میزد

بغلش کردم هیچوقت نداشتم کسی ازم دورش کنه

هیچ بچه ای از مادرش دور نباشه انشالله

پسر منو برادر شوهر بورده بود خونشون شوهرم شب دیر امد اینقد گریه کردم تا رفت اوردش الان پسرم ۱۷ سالش ...

منم گفتم بیارش هم ب مامانش زنگ زدم هم باباش گفتم بیاریش با اینکه خسته میشم ولي نمیتونم

میدونم عزیزم منم دو قلو‌دارم وقتی یکیشون پیش آدم نیست با اینکه میدونی جاش خوبه ولی انگار قلب ...

گفتم بیارش نمیتونم   

منم گفتم بیارش هم ب مامانش زنگ زدم هم باباش گفتم بیاریش با اینکه خسته میشم ولي نمیتونم

هر اتفاقی افتاد هیچوقت بچهاتو از خودت دور نکن

بچه بیشتر از خودت دلتنگ میشه خدا میدونه چه حالی داره از دوری مادرش