زهراباشی مدیر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 عنوان اسم بچه | مشاهده متن کامل بحث + 5080 بازدید | 142 پست اگه یه روز بچهدار بشین اسمش رو چی میذارین؟(هم دختر بگین هم پسر)اگه هم بچه دارین که بگین اسمش چیه و چندسالشه😚 صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚 1401/10/22 | 21:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قبله_عالم عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2423 حلما یا هلما این چندسال خیلی ترند شدن اگه میخواین خاص باشه رزا واقعا قشنگه مرسی از نظرت عزیزم من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 خودت چی دوست داری اسی😁 اگه دختر باشه ژینا رو خیلی دوست دارم😍پسر هم عاااشق اسم شاهان و محمدمبه همین دلیل تصمیم دارم با یه کُرد ازدواج کنم که قبول کنه اسم بچهم شاهان یا ژینا باشه چون جفتشون کردین😂🤜🏻 صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 هانا 😍💚 صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 آرمان آسمان سامان ارغوان❤ آسمان خیلی زیباست😍حس خیلی قشنگی ازش میگیرمیادآور بزرگی و بخشندگیهآرمان هم عالیه😍💚 صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 پسرم ۴ روزشه اسمشو گذاشتم نواف نظرتون چیه ؟ انگلیسی مینویسی ببینم چطور تلفظ میشه؟Novaf? صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 پسرم ایلیاست،، دخترمم فعلا آتنا مد نظرمونه نامدار و موفق باشن عزیزدلم😍آتنا و آسنا خیلی اسمهای قشنگین صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 اسم بچه هام محیا مهیار علی 😍😍😍😍 بچه شیری دوسال دوسال فاصله دارن موفق باشن عزیزدلم😍ماشالا خوشسلیقهاید💚 صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 عزیزم نَواف چه خوشآوا😍موفقترین باشه گل پسرتون😍💚 صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 دختر همراز و گندم دوس دارم پسر حسین و مهرزاد چه خوشسلیقه💚😍کلا اسمهایی مثل همراز؛همتا؛هانا رو خیلی دوست دارممم صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 من خودم طناز خواهرام شهرزاد و دل آرا برادرم معین خودم اسامی لیلی،نور دخت،ماهدخت،مهردخت،مهرآ ... چه پدر و مادر خوشسلیقهای دارین ماشالا😍من اسم دوست برادرم معین هست هروقت صداش میکنه من کیف میکنم انقدر اسم قشنگیه😂😍اسم مهرآیین هم توی سریال جزیره شنیدم خیلی خوشآهنگ و قشنگه💚 صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 پسر اهورا دختر نلین البته فعلا مودم رو ایناس🤦🏻♀️💗 اهورا😍نلین یاد گربهی نگین فضلی میفتم😂🤦🏻♀️ صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 نفسم سه سالشه :ماهان انشالله اقدامم دختر شد نیهان پسرشد ویهان وای وای نیهانکاراکتر محبوبم توی کل سریالای ترکی😍😂سالم و سلامت باشن عزیزم😍💚 صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 فعلا واسه دختر حلما و واسه پسر حامی مد نظرمه اما خب تا وقتش کلی اسم عوض میشه🤭 شک نکن تا موقعی که به دنیا بیاد هی قراره اسمهاش عوض شن😂من تا دوروز قبل به دنیا اومدنم قرار بود ریحانه باشم😂😚 صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
زهراباشی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 علی محمد انقدر که این دوتا اسم شیک و قشنگن جای حرف باقی نمیمونه😍 صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚