2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عههه سوسیس کالبااااااااس پست تو بود؟😂😂😂 گفتم این نمک چقد اشناس😂😆

😂😂دوباره گوشیم پرقطره‌های تف شد

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
من هوس بستنی کردم میخوام بخورم🥲

وای وای😂عین دیشب من هوس بستنی کرده بودم به همسرم گفتم ب بدبختی بستنی فروشی مورد علاقم و پیدا کردیم وقتی خواست پیاده شه بره بخره حس کردم دیگ نمیخوام بهش گفتم دیگ بستنی نمیخوام😑😂انقدر خندید ک خدا میدونه چون دو ساعت دنبال بستنی فروشه گشتیم ادریش بلد نبودم😂😂😂

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
همزمان با اینکه تک تک سلول‌های بدنم دارن یخ میزنن.گشنمم هم هست.

مودت موود همیشگی منه🥲😂

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
سیگار‌نه اهل‌هیچی‌نیستم‌جز‌قلیون اونم‌کم

ببخشیدا معتاد میشید کم کم  

من یسری رفتم کافه تنها بودم یسری دختر پسر ریختن اونجا قلیون میکشیدن سیگار میکشیدن حال منو بهم زدن  البته ماله چند سال پیشه 12 سالم بود

ثثثثث😂😂😂😂 همش تقصیر اروپاست😂

😂😂😂ثثثث💦💦💦💦

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
قشنگه؟

جزیره خشگلههه با کیمیای روح

🤦🏻‍♀️بهترینن 

علایقه هر کس  به خودش ربط داره نه ب طُ !  ‌‌                                                                       ‌   ‌‌‌