2821
2789
عنوان

فمینیست چیست؟

13355 بازدید | 15 پست

فمینیسم:یک جنبش که مربوط به حقوق زنان است و به کسایی که عضو این جبنش هستن میگن فمینیست!

فنینیست:حامی و خواهان برابری زن و مرد!

چجوری خواهانشه؟براش چکارا میکنه؟چجوری میجنگه با نابرابری؟

۱_آگاه کردن زنان دیگه از حقوقشون

۲_تابو شکنی،به مثال در جامعه ما سیگار کشیدن خانوم ها تابو یه فمینیست سعی در عادی سازیش داره،در جامعه ما زنی که از حقش دفاع کنه خراب نام برده میشه فمینیست تشویقت میکنه حقتو بگیری و سکوت نکنی و راه هاشو بهت نشون میده!

۳_مبارزه با مرد سالاری 

چرا به فمینیست ها میگن مرد ستیز؟اینو مردایی میگن که از زن ستیزی لذت میبرن و نمیخوان حقوقشون برابر باشه و اون حقوق اضافی رو از دست بدن بلکه میخوان زنان پایین تر باشن و اون هارو تحت کنترل بگیرن!

همه باید فمینیست باشن بخصوص زنان!شاید اولش کمی در برابر این آگاهی مقاومت کنی ولی بعد آشنایی کامل با فمینیست میفهمی بزرگترین لطف رو به خودت کردی و چقدر آگاه شدی درحالی تا قبل آشنایی باهاش چقدر بهت ظلم شده و چقدر ساکت بودی گذاشتی حقتو بخورن!

به مثال عده زیادی خانم حتی از حقوقی که بعد ازدواج از دست میدن آگاه نیستن و کسیم نیست که بهشون آموزش بده خودشونم که ماشالله تلاشی نمیکنن،فمینیست اینکارو براشون میکنه یعنی تمام چیزایی که نمیدونن رو آموزش میده.

امیدوارم روزی همه ی زنان ایرانی به این آگاهی برسن✌️🌱

من مربی هنر هستم و کلاس های آنلاین نقاشی ویژه ی کودکان برگزار میکنم . در صورت تمایل به ثبت نام در دوره های نقاشی درخواست دوستی بفرستید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کاملا درسته ولی کسایی مثل نسرین افضلی فمنیست رو طوری منحرف کردن که تو ذهن مردم وقتی کسی میگه فمنیسمه فکر میکنن بی بند و بار و فلانه!

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
کاملا درسته ولی کسایی مثل نسرین افضلی فمنیست رو طوری منحرف کردن که تو ذهن مردم وقتی کسی میگه فمنیسمه ...

نسرین جز حقیقت چیزی نگفته من بهش مدیونم،گفتم ک اول مقاومت میکنی،نسرین خیلی چیزا یاد داد،جسارت،شجاعت،زن بودن،اصن اون فمینیست رو به زنای ایرانی یاد داد

"برابری زن و مرد" عبارتی هست که خیلی جای بحث داره. مثلا الان من خودم شاغلم، ساعت کاری‌ام، میزان دستمزدم، میزان مرخصی‌ام و مزایا و ... با آقایون برابره. خب فمینیسم اینجا با این روند موافقه؟ 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
یه نمونه از حقوق قبل از ازدواج رو میشه بگی  ؟؟

حق تحصیل، حق اشتغال و حق خروج از کشور را خانم ها قبل از ازدواج دارند که با ازدواج از دست میدن، مگر اینکه جز شرایط ضمن عقد باشند

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
یه نمونه از حقوق قبل از ازدواج رو میشه بگی  ؟؟

بعد منظورته 

حق طلاق،حق تحصیل،حق خروج از کشور،حق اشتغال،حق محل سکونت،حق حضانت(بعد بچه دارشدن دیگه)بعد ازدواج همش دست همسرت میفته و هیچ فرقی با ی برده نداری،هرجام بری امضای همسر میخوان

نسرین جز حقیقت چیزی نگفته من بهش مدیونم،گفتم ک اول مقاومت میکنی،نسرین خیلی چیزا یاد داد،جسارت،شجاعت، ...

فمنیست خوابیدن همزمان با همه و خیانت رو اوکی دونستن نیست هنوز اون کامنتشو یادم نمیره ک دختره گفته بود توی رابطم ولی با هرکی بخوام هستم همچنان طرفم چنین حقی نداره و  بخواد اعتراضی کنه اینجوری بش میگم و فلانش میکنم 

و اون تاییدش کرده بود

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
کسی ک دوس پسز داشته باشه و نخواد ازدواج کنه میشه بی بندوبار؟

خیرررررررررررر معلومه ک ن

پست بالاییم هست

2823
2791
2779
2792