2777
2789

جیمیل میسازم، میخوای آیدی تلگرامشو بدم برو تو کانالش ببین، به منم همینجا یکی معرفی کرد ساختم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دیروز ثبت نام کردم صد تومنم گرفتن دیگه جواب ندادن😩

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️
تاپیک آخرمو بخون عزیزم خیلی به کمک نیاز دارم  میشه به منم بگی

https://t.me/big_dream77

این آیدی تلگرامشه، برو فیلماشو ببین بساز دونه ای ۲تومن ازت میخره.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

برا شروع هزینه میگیرن؟ 

نه ، من خودم از مرداد دارم کار میکنم کلاهبرداری نیست

کجا ثبت نام کردی؟؟  اصلا نمیشه اعتماد کرد تو این دوره  کارای همکاری زیاده ولی مطمئن نیست ...

تو تلگرام تو گوگل سایت هم داشتن 

اره متاسفانه 

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️
روزی چند تا میسازی؟؟ حدودی 

روزی ۳۰. ۴۰ تا درست میکنم البته تا بعد از ظهر کار میکنم، بعد گوشیتون حتما باید سامسونگ باشه

چه خوب، الان میرم میبینم

فقط یادم رفت بگم گوشیت باید سامسونگ باشه