فاطی۳۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 1690 عنوان چرخ خیاطی 824 بازدید | 11 پست سلام خانما خوبیندوستان میخوام چرخ خیاطی بگیرمیه سریا پایه سردوز دارن باخودشونیه سریا نهراهنمایم میکنین چی بگیرم خوب باشهفقط برا کار خونه نمیخواملطفا قیمت بالا هم نگین پیشاپیش ممنونم 1401/10/22 | 20:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
konkooras عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 1638 ی راسته دوز داریم ی صنعتی اگه واسه تولیدی میخوای باید هم راسته بخری هم پنج نخ ولی نددر سطح خونه و کار بنداز یه صنعتی بخر راسته و پنج نخ مارک جک خوبه واسه رسیدن ب عشقم میشه یدونه صلوات بفرستید مامانم راضی بشه 🥺
jaasmiine عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 20372 من ژانومه ۸۰۸a خریدم تابستون راضی هستم ولی ببین دقیقا چقدر میخوای باهاش کار کنی مستقیم از کسی بپرس که همون حد داره با چرخش کار میکنه از تعمیر کار های چرخ خیاطی هم میتونی سوال کنی خیلی خوب میتونن راهنمایی کنن
خانه_چوبي عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7165 اگه برا كار ميخاي بايد راسته دوز موتور سرخود و يه سردوز هم بگيري. يا يدونه چرخ خونگي گلدوزي و يه سردوز جدا ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
فاطی۳۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 1690 ی راسته دوز داریم ی صنعتی اگه واسه تولیدی میخوای باید هم راسته بخری هم پنج نخ ول ... مارک جک خیلی شنیدم خوبه ولی تازگیا خیلی گرون شدهواسه تولیدی نیست ولی میخوام کار زیاد باهاش انجام بدم
فاطی۳۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 1690 من ژانومه ۸۰۸a خریدم تابستون راضی هستم ولی ببین دقیقا چقدر میخوای باهاش کار کنی مستقیم ... اره اینم مربی خیاطیم گفت خیلی خوبهاجی سردوز هم داره باهاش؟تعمیرکارا خیلی گیجم کردن نمیدونم چی بخرم
فاطی۳۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 1690 اگه برا كار ميخاي بايد راسته دوز موتور سرخود و يه سردوز هم بگيري. يا يدونه چرخ خونگي گلدوزي و يه سرد ... اون سردوز سبزا هندین اونا خوبن؟؟یا یه چیز بهتر بگیرمگفتن ژانومه خوبه میخوام یه ژانومه بگیرم با یه سردوز
خانه_چوبي عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7165 اون سردوز سبزا هندین اونا خوبن؟؟ یا یه چیز بهتر بگیرم گفتن ژانومه خوبه میخوام یه ژانومه بگیرم با ی ... آره ژانومه بگير و يه سردوز مارك جك يا بنهورس يا سيروبا. اصلا ازون سبزا نگير داغونن به درد نميخورن ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
فاطی۳۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 1690 آره ژانومه بگير و يه سردوز مارك جك يا بنهورس يا سيروبا. اصلا ازون سبزا نگير داغونن به درد نميخورن خوب شد گفتی عزیزم خواستم اون سبزه رو بگیرم
فاطی۳۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 1690 آره ژانومه بگير و يه سردوز مارك جك يا بنهورس يا سيروبا. اصلا ازون سبزا نگير داغونن به درد نميخورن میگم من میخوام ژانومه ۳۹۹a بگیرم بنظرت خوبه؟
خانه_چوبي عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7165 میگم من میخوام ژانومه ۳۹۹a بگیرم بنظرت خوبه؟ كلا ژانومه ها خوبن. هرچقد بودجه ت برسه جديد و تميزشو بگير ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
jaasmiine عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 20372 اره اینم مربی خیاطیم گفت خیلی خوبه اجی سردوز هم داره باهاش؟ تعمیرکارا خیلی گیجم کردن نمیدونم چی بخ ... آره قشنگم یکم سردوز هم داره همون زیک زاک میزنه میشه سر دوز راحتم باهاش ولی ببین به نظرم اول و آخر تعمیرکار بهترین راهنما هست