2777
2789

من خواهر ندارم. میشه خواهرانه منو راهنمایی کنید؟ خودم خیلی ساده و خجالتیم😊

من و این آقا همسنیم. من سال ۴ ام دانشگاهم ایشون سال پنجم. هر دو پزشکی میخونیم. من ایشون رو تو کتابخونه میبینم. شاید در هفته دو سه بار. نمی دونم چطور اونو متوجه خودم بکنم! موقعیت حرف زدن پیش نمیاد. پیجش رو دارم. خواننده هست و شعر هم میگه.اون هم منو فالو داره. از لحاظ چهره و هیکل هم شبیه همیم خیلی. دوتامون معمولی.رفتارمون هم شبیه. هر دو تو حدودی مذهبی. مثلا من با پسرا صمیمی نمیشم اصلا.  از دخترای همکلاسیش شنیدم که دوست دختر نداره.

اگه یه راهی بگید و امتحان کنم جواب بده یه شیرینی خوب پیش من دارید. ثواب هم می برید🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو باهاش سر بحثو باز کن دیگه 

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)

تو جواب منو بده مانتو پیشکش 

چرا دانشجوهای پزشکی در هر جا و شرایطی دوست دارن اعلام کنن پزشکی میخونن؟ 

۵نمره داره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

سلام 

خب برو سر صحبتو باهاش وا کن .

یا تو پیجش یکی از استوری هاشو ج بده و مثلا راجبه موسیقی ازش بپرس و بگو دوس دارم یاد بگیرم و اینا

خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا

منم شرایط تورو دارم منتها پیجش رو ندارم😅

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...

برو بگو تولد حضرت فاطمه ی زهرا رو به مادرت تبریک میگم...از در مذهبی برو جلو 😐

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

نزدیکش بسو البته مذعبی هستی اما من خودمم مذهبیم اگه همچین موقعیتی داشتم یجورایی اعتراف میکردم بهش دوسش دارم مثلا تو یه رمانی دختره تو کتابخونه یه کتاب عاسقونه برمیداره میره کنار پسره از اون طرف قفسه کتاب سهرو میخونه یه بیت عاسقونه بعد پسره نگاش میکنه دختره هم زود نگاشتو میدزده پسره متوجه میشه و 😍😍

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖