2777
2789

سلام میشه کمکم کنید تصمیم درست بگیرم. من مدتها با خانواده شوهرم قهر بودم، هیچ رفت و آمدی با هم نداشتیم خیلی بدی بهم کردن خیلیاااااا . چند وقت پیش یکی دوبار خونه اقوام دیدمشون و در حد سلام علیک حرف زدیم.ولی هیچ واکنشی نشون ندادن که یعنی مثلا از کاراشون پشیمون باشن یا دلجویی کنن مخصوصا مادره.امروز یهو دیدم پدر شوهرم داره بهم زنگ میزنه, عجیب بود واسم! چند بار زنگ زد ج ندادم بار آخر جواب دادم سلام علیک کردیم و ... بعدش گفت خواستم روز زن رو بهت تبریک بگم! منم خیلی محترمانه باهاش حرف زدم کلا ادمیم که نمیتونم بی ادبی کنم حتی وقتیم باهاشون قطع رابطه کردیم با اینکه کلی بی احترامی دیده بودم اما یک کلمه توهین نکردم و فقط دیگه ارتباطمو قطع کردم. حالا ی چیزی رهنمود درگیر کرده ، اینکه آیا من الان باید زنگ بزنم روز مادر رو به مادر همسرم تبریک بگم؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر 

اره خودمم دلم چرکه ولی ی اخلاقی دارم اونم اینه که خیلی رودربایستی میکنم اینجور وقتا همش میگم رشته الان اونا انتظار دارن منم زنگ بزنم. اما نه دلم راضی نیست آخه خیلی چزوندنم مخصوصا مادرش خیلی اذیتم کرد و می‌دونم بعد از اینم اذیتم میکنه

روز پدر زنگ بزن ب پدر شوهرت تبریک بگو.مادر شوهرتون رو نمی‌دونم،اگه قصد آشتی داری زنگ بزن

نه قصد آشتی ندارم ولی الان یکم تو رودربایسی موندم . ولی قلبا دوست ندارم زنگ بزنم و آشتی کنم چون دلشون به زندگیمون باز بشه اختلافاتمون شروع میشه

اره خودمم دلم چرکه ولی ی اخلاقی دارم اونم اینه که خیلی رودربایستی میکنم اینجور وقتا همش میگم رشته ال ...

روز پدر تبریک رسمی به پدر شوهرت بگو  اگه نظر میخوای 

با شناختی هم که داری معلومه فایده ایی نداره