2777
2789

ما چیتگر ساکنیم 

یعنی چی که تا تهران چقد فاصلس!

چیتگر تو تهرانه😂😂😂😂

منطقه ۲۲ 

مگر اینکه پروژه ای ک داری میگی خارج از تهرانه؟!

جای خوبی هست چیتگر خوش اب و هوا و همه پسند

به تهران که خیلی نزدیکه و خوب میشه. ولی خوب اکثر پروژه ها 3 تا 5 سال طول میکشه تا به بهره برداری برسه و ملت توشون زندگی کنن.

اگر پولی دارید که میخواهید سرمایه گذاری کنید و حالاحالاها نیازی بهش ندارید خوبه. البته خیلی مراقب باشید چون اون مابین کلاهبردارا هم هستن.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما چیتگر ساکنیم  یعنی چی که تا تهران چقد فاصلس! چیتگر تو تهرانه😂😂😂😂 منطقه ۲۲  مگر ...

ایشون منظورشون اونایی هست که هنوز ساخته نشده.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
ما چیتگر ساکنیم  یعنی چی که تا تهران چقد فاصلس! چیتگر تو تهرانه😂😂😂😂 منطقه ۲۲  مگر ...

من ساکن تهران نیستم ولی بهم گفتن ۲۰ دقیقه تا مرکز استان فاصلس

من ساکن تهران نیستم ولی بهم گفتن ۲۰ دقیقه تا مرکز استان فاصلس

مرکز شهر شاید منظورشون بوده 

که ۲۰ دقیقه هم فاصله ی خوبیه تو تهران ... البته چیتگر تا مرکز شهر بیشتر از ۲۰ دقیقه هست فاصله تازه ترافیک هم باشه که ۱ساعت تو راهی...

ولی جای عالی ای هست منطقه ی آرومیه ... 

مرسی گلن برا سرمایه گذاری میخوام

دو وعده پول حدود 300-400 تومن میگیرن و الباقیش رو معمولا تو اقساط 10 میلیونی میگیرن. میگن که تو دفترخونه ثبت میشه و اینطور چیزا. 

خواهر دوستم از پروژه ستین گرفته و میگه که مورد اعتمادن ولی من خودم نرفتم چون قسط 10 میلیونی زیاده.

عزیزم ما اونجا خونه داریم ۶۸ متر سال ساختش رو نمیدونم ولی ۱۲ ۱۳ سالی باید باشه دقیق نمیدونم طبقه ۹ هست بدون پارکینگ اطلاع دیگه ای ندارم راستش ازش خونه ی اضافیه اونجا اصلا ۱ شبم نموندیم فقط دست مستاجر بوده الان قیمتش چقدر میشه به نظرت 

عزیزم ما اونجا خونه داریم ۶۸ متر سال ساختش رو نمیدونم ولی ۱۲ ۱۳ سالی باید باشه دقیق نمیدونم طبقه ۹ ه ...

خداوکیلی نمیدونم قیمتش چند هست ولی اجاره بخوای بدی ماهی ۹تومن میشه... البته بنگاه بهتره نظر بده... برای فروش هم که ۲.۳میلیارد باید باشه