2777
2789
مثلا طراحی چهره چیزای خاص میخواد  راسش نمیخوام بخرم میگم میخرم بعدش استادش میگه یه چیز دیگ بعد ...

بستگس داره 

سیاه سفید یعنی طراحی =محو کن و مداد بی 6 و 9 و 12 و ساده و پاکن اتودی و خمیری و مدادی و پاکن برقی و دفتر A3من گرفتم 

وسایل بسته ب لولی ک کار میکنی نیاز داری مثلا وقتی حرفه ی بشی و چین و چروک بکشی پاکن مدادی میخوای 

یا... 

بعد سبک کار مدرسا متفاوته 

من استادم میگفت محو کن و.. حتما ولی بعضیا دیدم استفاده نمیکن یا قلمو استفاده میکنن 

بستگس داره 

باید بری بپرسی از اموزشگا 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چ خوب ک از اول ب پسرتون اهمیت دادینو نمیزارین بیکار تو خونه بمونه و هنرمند بارش میارین . آفرین مامان ...

مرسی عزیزم همچنین روز شما .

البته من گفتم جنبه فان براش داشته باشه ولی گویا استعداد داره کلاس اصلیش موسیقیه الان یک ساله کلاس موسیقی میره

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

کدومش کم خرجه همون فک کنم  سیاه سفید کم خرج تره درسته ؟  فکر کنم رنگاش اینا گرون باشه میت ...

عاره رنگ قلمو گرونه 

من ی سری قلمو گرفتم مارک رهاورد بعد ب دردم نخور رفتم پارس ارت گرفتم خیلی گرون بود برام😢 دوده شهری ک بودم پیدا نمیشد و شهرای اطرافم کشتم نبود اون زمان 

رنگیام ک قلمو تابلو و رنگ و... 

پاستل و مداد رنگی جنس عالی ک فایبرکاستل یا.. باشه باز گرونه واقعا🤕

طراحی ساده کم خرج تره 

مرسی عزیزم همچنین روز شما . البته من گفتم جنبه فان براش داشته باشه ولی گویا استعداد داره کلاس اصلیش ...

به به کیف کردم . موفق باشه گل پسرت .  سایه پدر مادر همیشه بالا سرش

مرسی گلم ممنونم ک راهنماییم کردی بنظرت میتونم موفق شم

عاره چرا نتونی 

از الان خودتم کار کنی توی خونه میتونی یاد بگیری😍ما اینطور بود ک طرحی ک میخواستیم بکشیم رو پرینت میگرفتم و طبق خطوط رسم میکردیم و بعد کار میکردیم 

برای طراحی و... فقط تمرینه ک راه حله من اولین طرحمو نگا میکنم میگم این چیه واقعا و اخرین طرحم 3 ماه روش کار کردم و وقتی نگاش میکنم میگم این پسرمه اینقد ک واقعی شده🤦‍♀️😂😍

عاره رنگ قلمو گرونه  من ی سری قلمو گرفتم مارک رهاورد بعد ب دردم نخور رفتم پارس ارت گرفتم خیلی ...

اره گلم . بالاخره باید ملاحظه جیب همسرمم بکنم تو این گرونی .

شهریه دانشگاه اینام دارم فک کن😑😑😪

اخه ب کلاس موسیقی اینام علاقه دارم گویا اونا پرهزینه ترن

اره گلم . بالاخره باید ملاحظه جیب همسرمم بکنم تو این گرونی . شهریه دانشگاه اینام دارم فک کن😑😑😪 ...

ی دفتر بگیر و مداد Bو خودت فیلم بیین و شروع کن بعدش دستت راه میفته تا وقتی ک بری کلتس بیکار نمون✌️

ی دفتر بگیر و مداد Bو خودت فیلم بیین و شروع کن بعدش دستت راه میفته تا وقتی ک بری کلتس بیکار نمون✌️

مداد b6با چ جور دفتری عزیزم 

مثلا چجور تمرین کنم ب چیا نگاه کنم

ایکاش منم بتونم

میتونی عشق ک باشه حله 

استادم میگه برا هنر باید عاشق باشی تا بهترین طرحو بکشی و چشای همه رو بدزده طرحت

برای موسیقی باید درد کشیده باشی و دلت تنگ باشه تا بهترین سازو بزنی و خالی بشی و طرف جذب موسیقیت بشه 

مورد دوم اگ عشقم باشه بازم موفقیت هست بنظر من 

مداد b6با چ جور دفتری عزیزم  مثلا چجور تمرین کنم ب چیا نگاه کنم

B6 و دفتر کاهی A4 بگیر فعلا و پنبه برای محو کردن و سایه استفاده کن 

بیین نگا کردن رو من قبول ندارم، طرح پرینت بگیر و 2سانت خط کشی کن و دفترتم خمون طور با خط کمرنگ ک راحت پام بشه خط کشی کن و بیین دقیق توی چ خونه ی هست و توی همون خونه تیو دفترت بکش اخر سرم خط کشیارو پاک کن و طرح رو کامل کن