arzeshmand مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 5261 عنوان کلاس نقاشی 972 بازدید | 27 پست دوستان کلاس نقاشی میخوام تابستون برم از الان میخوام پول جم کنم میشه بگید هزینش چقد میشه؟برا بزرگسال تشکیل میشه؟ 1401/10/22 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانلی_مهرک_مانی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 7843 منم دوس دارم بدونم آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
arzeshmand مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 5261 چ سبکی بری گلم؟ چ سبکایی هست من آشنایی ندارم زیاد باهنر فکر کن زیادم حالا استعداد ندارم.من دوس دارم طراحی چهره اینا بیشتر کار کنم اون چطوره
آینی_فرفری عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 659 هزینه کلاس بستگی ب اموزشگاه داره نمیشه گفت ولی سبکی ک میخوای کار کنی میتونی لیست وسایل رو تهیه کنی و تا ادن موقع هر سری ی تیمه رو بخری برا بزرگسالانم هست چرا نباشه قشنگم
arzeshmand مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 5261 منم دوس دارم بدونم از بچگی عاشقش بودم الان شوهر کردم میخوام برم مامانم میگه مگ بچه ای 😑میگم خب بچه بودم نزاشتی ک
آینی_فرفری عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 659 چ سبکایی هست من آشنایی ندارم زیاد باهنر فکر کن زیادم حالا استعداد ندارم. من دوس دارم طراحی چهره این ... رنگی یا سیاه سفید رنگی =مداد رنگی، پاستل، رنگ روغن، اکریلیک، و... سیاه سفید =طراحی، سیاه قلم و..
arzeshmand مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 5261 هزینه کلاس بستگی ب اموزشگاه داره نمیشه گفت ولی سبکی ک میخوای کار کنی میتونی لیست وسایل رو تهیه کنی و ... مثلا طراحی چهره چیزای خاص میخواد راسش نمیخوام بخرم میگم میخرم بعدش استادش میگه یه چیز دیگ بعد میمونه رو دستم
arzeshmand مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 5261 تو دیوار زیاد هست برو نگاه کن قیمتا دستت بیاد ممنونم عزیزم💕
آینی_فرفری عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 659 رنگی یا سیاه سفید رنگی =مداد رنگی، پاستل، رنگ روغن، اکریلیک، و... سیاه سفید =طراحی، سی ... دیگه طبق چیزی ک میخوای وسایل میگیری ولی من حدودا چهار سال پیش ک کار میکردم سیاه قلم و طراحی بعضی وسایل ماه ما باید میگشتم بعضیا قیمت زیاد بود هر سری ی تیکه میگرفتم و ضروری ها رو میگرفتم ولی خیلی ذوق داره😢😍
arzeshmand مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 5261 رنگی یا سیاه سفید رنگی =مداد رنگی، پاستل، رنگ روغن، اکریلیک، و... سیاه سفید =طراحی، سی ... کدومش کم خرجه همون فک کنم سیاه سفید کم خرج تره درسته ؟ فکر کنم رنگاش اینا گرون باشه میترسم نرسونم😑
arzeshmand مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 5261 دیگه طبق چیزی ک میخوای وسایل میگیری ولی من حدودا چهار سال پیش ک کار میکردم سیاه قلم و طراحی&n ... اره لامصب خیلی ذوق داره من ک از الان تو پوست خودم نمیگنجم
dezireee70 عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 5645 پسرم داره ویره الان با گواش البته پنج ساله هست دو ماه دیگه میتونه رنگ روغن و بوم کار کنه.زیاد نیست هزینش تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت
arzeshmand مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 5261 پسرم داره ویره الان با گواش البته پنج ساله هست دو ماه دیگه میتونه رنگ روغن و بوم کار کنه.زیاد نیست ه ... چ خوب ک از اول ب پسرتون اهمیت دادینو نمیزارین بیکار تو خونه بمونه و هنرمند بارش میارین . آفرین مامان نمونه روزت مبارک💕💕