2777
2789
عنوان

سم ترین تاپیک نی نی سایت چی بودهه؟😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3947 بازدید | 166 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سم زیاد توشه

😂😂من یاد اونم افتادم که تاپیکش دررمورد پزشکی قانونی بود ترکوندن حیف شدن اخر نشد بخونم

روح سمیرا رو یادته؟

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸

صبح داشتم تو یه تاپیک در مورد هورمون اکسی توسین که از مغز ترشح میشه و علتاش رو میگفتم یه توضیح مختصر چن خطی نوشته بودم خودشم خواست توضیح بدم یهو زیرش کلی خنده گذاشت بدون هیچ حرفی😐 به خدا حس کردم گوشی یه ادم عاقلی افتاده دست دیوونه سر کوچمون😂😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه بار یه تاپیک حس ششم میخوندم یه کاربر گیر داده بود تورخدا بگو بهشته خانوم بامن صمیمی میشع کاربری ک ...

😂😂😂تو روحت دختر

😂😂من یاد اونم افتادم که تاپیکش دررمورد پزشکی قانونی بود ترکوندن حیف شدن اخر نشد بخونم روح سمیرا ر ...

اره سمیرا و ریحون؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

صبح داشتم تو یه تاپیک در مورد هورمون اکسی توسین که از مغز ترشح میشه و علتاش رو میگفتم یه توضیح مختصر ...

وایی حالا تاپیک منو یه نامرد ترکوند پر بازدید بود پیام عجیب همکارم به من انقد حرصصصص خوردم که نگو