2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند سری برگشتم لج کرد اما اینبار من نباید برم چون حرفای زشتی زد الانم میدونه من بخاطر حرفاشه ک نم ...

میاد انشالا به همین روز عزیز عشقت برمیگرده من شک ندارم برمیگرده بخودت سخت نگیر و باور داشته باش که برمیگرده

مثل واسه من  که پریروز گذاشت و رفت  بهش ک فکر میکنم قلبم درد میگیره  عزیزم برام دع ...

انشالا میاد عزیزم دعا میکنم بزدوی قلبت پر از شادی اومدنش بشه و کلی حالت خوب شه خودتم باور داشته باش به برگشتنش

انشالا میاد با خودت بگو میاد هی تکرار کن باور کن که برمیگرده مطمن باش میاد اولین باره کاتت؟

ن کات اشتی داشتیم تو این چهارسال یا اون برگشته یامن جفتمون برگشتیم ب هم اما اینبار من نمیرم جلو تا خودش بیاد حس میکنم میاد نمیدونم چرا حسم قویه برای اومدنش حسای من برعکسه اخه بدبختی🥺چند شب پیشم استوری کذاشتم دید امشبم گذاشتم ببینم اگ نگاه کرد مطمعن میشم از برگشتنش😍دعاکن ببینه

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
میاد انشالا به همین روز عزیز عشقت برمیگرده من شک ندارم برمیگرده بخودت سخت نگیر و باور داشته باش که ب ...

الهی دور سرت بگردم مهربون خاهر ایشالله توهم کنار عشقت خوشبخت ترین باشیییی🥺

ن کات اشتی داشتیم تو این چهارسال یا اون برگشته یامن جفتمون برگشتیم ب هم اما اینبار من نمیرم جلو تا خ ...

یه چی بگم شرط نزار اگه ببینه پس میاد بدون هیچ ترسو شرط بگو برمیگرده،مثلا عشق من منو از اینستاش بلاک کرد دیگه هم همو فالو نکردیم فقط باور داشته باش باورکن قانون جذب وجود داره من خودم نتیجه گرفتم

یه چی بگم شرط نزار اگه ببینه پس میاد بدون هیچ ترسو شرط بگو برمیگرده،مثلا عشق من منو از اینستاش بلاک ...

ایشالله ک میاد انقد دعا کردم ک نگو میدونما بخدا هیچکس اندازه من دوسش نداره اون بد اخلاقو🥺چهارسال خاطره کم نیس بخاد بره

ایشالله ک میاد انقد دعا کردم ک نگو میدونما بخدا هیچکس اندازه من دوسش نداره اون بد اخلاقو🥺چهارسال خا ...

میاد نگران نباش منو عشقم یه دعواهای وحشتناکی کردیم هربارم بلاکم میکرد بعد یدفعه بعد سه ماه اومد

انشالا میاد عزیزم دعا میکنم بزدوی قلبت پر از شادی اومدنش بشه و کلی حالت خوب شه خودتم باور داشته باش ...

مرسی مهربونم .دعا کن که با عشق به من برگرده و رابطمون بهتر بشه چون خیلی ازم سرد شده بود،😔

میاد نگران نباش منو عشقم یه دعواهای وحشتناکی کردیم هربارم بلاکم میکرد بعد یدفعه بعد سه ماه اومد

اییی چ خوب من صبر میکنم خودش بیاد انقد ذووووووق میکنم زنگ میزنه ای اجی خعلی ذوق داره برگشتنشون اخه میفهمی چقد میخانت😢🥺دعاکن زود بیادددد😢