2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام گلم منم دخترم مثل بچه ی شما بود الان خوب شده اگه کمکی خواستی یا خواستی با کسی حرف بزنی من هستم& ...

سلام عزیزم.میشه درباره ی بیماری دخترت واسم توضیح بدی؟بیماریش درجه چند بود و چند جلسه شیمی درمانی شد؟من دخترم الان دوماهه داره شیمی درمانی میشه فقط داره رنج میکشه روز ب روز لاغر میشه و بعد هر شیمی درمانی تب میکنه،انقد غصه میخورم براش

سلام عزیزم.میشه درباره ی بیماری دخترت واسم توضیح بدی؟بیماریش درجه چند بود و چند جلسه شیمی درمانی شد؟ ...

کلیه ی سمت چپ دخترمو برداشتن هشت ،نه ماهی درمانش طول کشید آره دختر منم لاغر شده بود خیلی ولی تب نه نمیکرد مگه سرما میخورد ولی بدن درد خیلی داشت استفراغ خیلی اذیتش میکرد

هم دعاکن گره ازکار تو بگشاید عشق هم دعاکن گره تازه نیفزاید عشق

سلام ،درمورده تومورویلمز خواستم از بیماری خودم به شمامامانی عزیز بگم شاید یکمی از نگراینتون کم بشه.

من وقتی۲سالمو بوده این مراحل رو رد کردم و کلیه سمت چپم کامل دراوردن ،ی مدت هم شیمی درمانی شدم وتا۱۲سالگی چکاپ میشدم چندماهی یبار.

خوشبختانه الان۲۶سالمه همیشه شنیدم ک میگن وای گناه داره وای و این حرفا تا اینکه باجه‌ای شنیدم ک مینشستن میگفتن ک من هیچ وقت مادر نمیشم بخاطر دید غلط آدما به اینکه یه بچه اگه ی مشکل داشته باشه دیگه نمیتونه مثه بقیه زندگی کنه ،الان دختر خوشگلم۳سالو۴ماهشه و خداروشکر مشکلی نداره.مامانی عزیز اگه بچه های شما این دوررو دارن پشت سر میذارن هیچ وقت از مریضی به اشناهاوغریبه نگید چون حرفاهیچ وقت از فکر من بیرون نمیره ک من مثه ی بچه عادی بزرگ نشدم 

سلام ،درمورده تومورویلمز خواستم از بیماری خودم به شمامامانی عزیز بگم شاید یکمی از نگراینتون کم بشه. ...

سلام عزیزم خداروشکر ک هم خودت سالمی هم فرشته ی کوچولوت.دختر منم ۶ ماه شیمی شد الان خداروشکر حالش خوبه فقط چکاپ میشه.انشالله هیچوقت هم واس شما هم واس دخترم مشکلی پیش نیاد

سلام ،درمورده تومورویلمز خواستم از بیماری خودم به شمامامانی عزیز بگم شاید یکمی از نگراینتون کم بشه. ...

حقیقتش همه ی دورو بری های ما هم شنیدم ک میگفتن ک این بچه دیگه خوب نمیشه و از این حرفا ولی من امیدم ب خدا بود و مطمئن بودم دخترم خوب میشه

عزیزم ی سوال داشتم این که آیا شما رژیم غذایی خاصی رو هم رعایت میکردین؟