mahdis_10 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 1181 عنوان شهریه دانشگاه 94 بازدید | 7 پست نمیدونم چرا این ترم بیشتر شد قبلا ۸۰۰ میریخت داداشماین ترم زده ۲۸۰۰ حداقل الزام پرداختتا پرداخت نشه هم نمیتونم امتحان بدم باید کارت دانشجویی باشه رومم نمیشه به داداشم بگم چون این ماه خیلی برام هزینه کردترم ۴ اموزش ابتداییم مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار 1401/10/22 | 17:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسایه_کوکب_اینا عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 881 باید بگی چون نمیتونی اونوخ شرکت کنی بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...
zyaps عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 6162 پیامنور باشی یک برگه شهریه قبلتدداری ببر دقت نمیکنه اما ازاد لامصب ها چک میکنن
mahdis_10 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 1181 پیامنور باشی یک برگه شهریه قبلتدداری ببر دقت نمیکنه اما ازاد لامصب ها چک میکنن ازاد😕 مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار
کوهستان_98 عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 10603 ازاد😕 آخ آخ آزاد.وقتی درس میخوندم هر ترم به یه بهانه ای یه مبلغی میکشیدن رو شهریه.یه بار نوشته بودن مرمت بعد دیدیم رفتن وسط دانشگاه حسینیه با پول ما راه انداختن. الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی میماند ولی با ظلم نمیماند.
mahdis_10 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 1181 آخ آخ آزاد. وقتی درس میخوندم هر ترم به یه بهانه ای یه مبلغی میکشیدن رو شهریه. یه بار نوشته بودن مر ... دقیقا خیلی بده این کار نمیدونم چیکار کنم یه مدت تو اموزش بودم ولی خب این مسئله رو باید به امور مالی بگی مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار
کوهستان_98 عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 10603 دقیقا خیلی بده این کار نمیدونم چیکار کنم یه مدت تو اموزش بودم ولی خب این مسئله رو باید به امور مالی ... یه درصد فکر کن ترتیب اثر بدن. الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی میماند ولی با ظلم نمیماند.