2777
2789
عنوان

شهریه دانشگاه

94 بازدید | 7 پست

نمیدونم چرا این ترم بیشتر شد قبلا ۸۰۰ میریخت داداشم

این ترم زده ۲۸۰۰ حداقل الزام پرداخت

تا پرداخت نشه هم نمیتونم امتحان بدم باید کارت دانشجویی باشه رومم نمیشه به داداشم بگم چون این ماه خیلی برام هزینه کرد

ترم ۴ اموزش ابتداییم

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

باید بگی چون نمیتونی اونوخ شرکت کنی

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیامنور باشی یک برگه شهریه قبلتدداری ببر دقت نمیکنه اما ازاد لامصب ها چک میکنن

ازاد😕

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

ازاد😕

آخ آخ آزاد.

وقتی درس میخوندم هر ترم به یه بهانه ای یه مبلغی میکشیدن رو شهریه.

یه بار نوشته بودن مرمت بعد دیدیم رفتن وسط دانشگاه حسینیه با پول ما راه انداختن.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
آخ آخ آزاد. وقتی درس میخوندم هر ترم به یه بهانه ای یه مبلغی میکشیدن رو شهریه. یه بار نوشته بودن مر ...

دقیقا خیلی بده این کار نمیدونم چیکار کنم یه مدت تو اموزش بودم ولی خب این مسئله رو باید به امور مالی بگی

دقیقا خیلی بده این کار نمیدونم چیکار کنم یه مدت تو اموزش بودم ولی خب این مسئله رو باید به امور مالی ...

یه درصد فکر کن ترتیب اثر بدن.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.