2777
2789
عنوان

کات کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 29 پست
نمیدونم…. باهم‌خوب بودیم یروز که قرار داشتیم بهم گفت برو دیگه دوست ندارم‌ از همه جا بلاکم کرد‌ از ...

خو مگه میشه الکی بره دختر، اونم بعد چهار سال ،اخلاقش چجوریه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

گفت دیگه دوست ندارم نمیتونم ادامه بدم مطمئنم‌پای کسی وسطه…. تو چرا کات کردی

اره احتمالا پای کسی وسطه، بهترین کار اینه که خودتو بکشی بالا نه اینکه غصه بخوری خیلی کار داری باید کلی به خودت برسی و پیشرفت کنی

گفت دیگه دوست ندارم نمیتونم ادامه بدم مطمئنم‌پای کسی وسطه…. تو چرا کات کردی

من خواستگارم بود همش رد میکردم، یهو جواب مثبت بهش دادم و دل بستم کارش جور شد رفت خارج از کشور😂 بعد بامن کات کرد گفت دوست ندارم،  ولی مطمئنم دروغ میگه

اره احتمالا پای کسی وسطه، بهترین کار اینه که خودتو بکشی بالا نه اینکه غصه بخوری خیلی کار داری باید ک ...

نمیتونم نمیتونم

همش خاطراتش و حرفاش میاد تو سرم 

من واقعا عاشقش بودم 

همه چی‌رو‌با اون میساختم‌

همش گریه میکنم و بالامیارم

اره  امتحان دارم هیچی‌هم نمیخونم کاش بمیرم فقط

ببین یه چیزی بهت بگم، پسرا اخررررررش  برمیگردن،  پس الان داری الکی عمر و جوانیتو هدر میدی، من تجربه ام از تو بیشتره این حس طبیعیه، فقط باید خودتو مشغول کنی تا بگذره 

من وقتی ۲۰ سالم بود عاشق همکلاسیم شدم و قسمت نشد یکسال تمااام  گریه کردم شب و روز ، الان یادم میفته واقعا شرمنده جوانی خودم میشم که خیلی خیلی اشتباه بزرگی کردم عمرمو برای هیچ خراب کردم

چطور داری با نبودش کنار میای به منم‌بگو

سلام خوبین؟ یکی از آشناهامون پایانامش در خصوص سلامت زنانه. اگر این پرسشنامه رو چند دقیقه وقت بذارید جواب دید یا اگر کسی رو می‌شناسید واسش ارسال کنید ممنون میشم.
لینک پرسشنامه: https://survey.porsline.ir/s/Ay1TwFrv