2777
2789

فک کنم خودشون منابع معرفی کنن

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه ثبت نامی داره ??چه رشته هایی ?چند سال ?با چه مدرکی?

اره تو شهرستان ما تا ۲۴ ام وقت داره من با مدرک دیپلم ثبت‌ نام کردم ، با مدرک دیپلم رشته فرقی نداره فقط فن حرفه ای نظام قدیم رو فکر نکنم قبول کنن 

سن باید کمتر از ۲۶ سال باشه ، و اینکه باید بومی اون منطقه ای که میخای ثبت نام کنی هم باشی  ...

شرمنده میشه بگی شامل کدوم منطقه ها میشه

خدایا میدونم خودت کمکم میکنی همونی چیزی که دوست دارم برام اتفاق بیوفته لطفا برام یه صلوات بفرستین ممنونم 
اره تو شهرستان ما تا ۲۴ ام وقت داره من با مدرک دیپلم ثبت‌ نام کردم ، با مدرک دیپلم رشته فرقی نداره ف ...

من رشته م شاخه ی کار و دانش کامپیوتر نظام جدیده

پولی چیزا م به جز ثبت نام میخواد ??

بعد از ازمون میری سر کار اگخ قبول شدی یا باید بری دانشگاه ?

عاشقشم چون اونه همه ی آرامشم😍 همسرم😍
من رشته م شاخه ی کار و دانش کامپیوتر نظام جدیده پولی چیزا م به جز ثبت نام میخواد ?? بعد از ازمون م ...

نمیدونم رشتت رو قبول کنن یا نه باید بری بپرسی 

فقط ۱۰۰ تومن برا هزینه ثبت نام میگیرن 

اگه آزمون قبول بشی و دعوت بشی مصاحبه اونم قبول بشی 

دو سال باید آموزش ببینی بعدش میری سرکار 

نمیدونم رشتت رو قبول کنن یا نه باید بری بپرسی  فقط ۱۰۰ تومن برا هزینه ثبت نام میگیرن  اگ ...

عزیزم شما  کتابعمومیای ای استخدام رو بخونی تضمینی قبولی..یه کتاب قطور وجامعه هم درسنامه داره هم کل سوالای استخدامی سالای قبل هست..یامیتونی سوالای سالای قبل بهورزی از اینترنت بخری وبخونی اگه فرصتت کمه وگرنه ای استخدام عالیه

من برا روستا ثبت نام کردم  اگه جایی نیاز داشته باشه شبکه بهداشت اعلام میکنه که نیرو نیاز داره& ...

عزیزم من دیپلم تجربی ام  جیرفت 

میتونم‌

خدایا میدونم خودت کمکم میکنی همونی چیزی که دوست دارم برام اتفاق بیوفته لطفا برام یه صلوات بفرستین ممنونم