2777
2789

مانداریم ولی میگن ماشین خوبیه .ازطرف نمایندگی هم چندوقت یه بارچک میشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ماشین خوبیه ولی برای ما اصلا خوش یمن نبود متاسفانه الان هم توقیفه

ای وای😔 چقد بد. 

ایشالا همیشه تنتون سلامت باشه. 

چرا یه عده میگن ماشین ضعیفیه؟ موتورش ضعیفه؟ 

ای وای😔 چقد بد.  ایشالا همیشه تنتون سلامت باشه.  چرا یه عده میگن ماشین ضعیفیه؟ موتورش ض ...

فکر کنم این ماشین محصول چین بود که توی ایران نمایندگی ها ی بانک ها مونتاژ می کردن والا از محصول چین نمیشه زیاد انتظار داشت نمی دونم الان توی بازار آزاد چند معامله میشه ولی با همین قیمت میشه ماشین کره ای  خرید که واقعا کیفیت داره البته دیگه مدلش ( سالش) پایین میشه . ما خودمون هیوندا و کیا داشتیم خیلی عالی بودن . محصولات ژاپن هم که عالیه ولی آنقدر مالیات و غیره بستن که خیلی گرون شده .

ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد/ دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد
تشکر  فکر کنم این ماشین محصول چین بود که توی ایران نمایندگی ها ی بانک ها مونتاژ می کردن والا ا ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم. 

اوه من چندرغاز پول دارم کلا به کره ای ژاپنی نمیرسه 

ممنونم از راهنماییت عزیزم.  اوه من چندرغاز پول دارم کلا به کره ای ژاپنی نمیرسه

عزیزم اینطور نگید انشالله که ماشینی که دلتون می خواد رو بخرید 

از لیزینگ بر می دارید ؟ یا از بازار آزاد می خرید ؟

ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد/ دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد