2777
2789
عنوان

حاضر جوابی

95 بازدید | 10 پست

دوستان شما تو موقعیت های مختلف تو جمع خانوادگی یا جمع مادر شوهر حاضر جواب هستین یا جواب دارین تو آستین اما توان گفتنشو ندارین ؟یا کلا بی زبون هستید و خیلی دوست دارم بیاید از حاضر جوابی هاتون بگید تا منم یاد بگیرم 

کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد می‌کنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همیشه جواب دارم حالا هرکی میخواد باشه،بی احترامی نمیکنم ولی حرفمم میزنم چون رو دلم بمونه دائم مرورش میکنم ک چرا نگفتم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اگه جداب داشته باشم بدون شک میگم

من گاهی دودل میشم که بگم یا نگم تو فکرمم اینه اگه بگم دلشون می‌شکنه ولش کن بیخیال اونم که چیزی نگفت شوخی کرد خودمو قانع میکنم😳 گاهیم غیر ارادی جواب میدم 😅

من گاهی دودل میشم که بگم یا نگم تو فکرمم اینه اگه بگم دلشون می‌شکنه ولش کن بیخیال اونم که چیزی نگفت ...

من اگه بدونم طرف کوخ ریخته و منطور دار گفته جوابشو میدم. شوخیم گاهی جواب میدم گاهی ن. اما بیشتر وقتا جواب میدم در موارد نادر جواب نمیدم فقط 😂

همیشه جواب دارم حالا هرکی میخواد باشه،بی احترامی نمیکنم ولی حرفمم میزنم چون رو دلم بمونه دائم مرورش ...

دقیقا منم اگه چیزی نگم بعد یا خودمو قانع میکنم یا خودخوری 

من اگه بدونم طرف کوخ ریخته و منطور دار گفته جوابشو میدم. شوخیم گاهی جواب میدم گاهی ن. اما بیشتر وقتا ...

بهتر از سکوت و خودخوریه خو 

بهتر از سکوت و خودخوریه خو  

من  عروس شهر دیگه ام و از خانواده م دورم بعد هروقت که ما می‌خواستیم بریم شهرمون

خونه مادرشوهر می‌رفتیم برا خداحافظی خواهر شوهرم تیکه مینداخت که تو باز داری میری شهرتون منم گفتم شما که هر روز هرروز خونه مادرتونید دیگه زشته براتون سوال باشه 🤭دیگه هیچوقت فضولی نکرد 

خاطره از حاضر جوابی هاتون بگید لطفا که اگه تو اون موقعیت بودم استفاده کنم 🤭🤭🤭