2777
2789
عنوان

پیرو پربازدید 🥰

108 بازدید | 14 پست

@ارغوانم403  ‍

لطفا عزیزم من خیلیییی کنجکاو شدم که لباس اون شبتو ببینم 🥹♥♥♥

میشه عکسشو بفرستی🥹🫶🥹♥♥

دوستان باز یسریا نیاین توهین کنین به ایشون لطفا🫠♥

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  

فکر کنم عکس خودشو که نذاشته یه عکس شبیه لباسش گذاشته

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک اگ گذاشت♥️

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

کاری کردن که بیچاره قفل شد ولی من خیلی خوووب درک کردم حرفاشو چون زیاد دیدم دور و برم که طرف میره خرج میلیونی میکنه ولی بازم شیک نمیشه ولی یسریا با یه لباس و آرایش ساده خیلی به دل میشینن

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
یه ادم خودشیفته اومده تخیلات ذهنیشو به شما گفته خیلیا هم باور کردن بخدا اگه عکس لباسشو یا خودشو بزار ...

را سر جنگ دارین حرفاش خیلی ملموس بود بعدم معمولی بودن از نظر هر کسی متفاوته شاید شما زیادی ایده آلیستی

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
کاری کردن که بیچاره قفل شد ولی من خیلی خوووب درک کردم حرفاشو چون زیاد دیدم دور و برم که طرف میره خرج ...

واقعا

اخرش عکشسو گذاشت یا ن؟ 

را سر جنگ دارین حرفاش خیلی ملموس بود بعدم معمولی بودن از نظر هر کسی متفاوته شاید شما زیادی ایده آلیس ...

ریپ نزن، ولش😐

را سر جنگ دارین حرفاش خیلی ملموس بود بعدم معمولی بودن از نظر هر کسی متفاوته شاید شما زیادی ایده آلیس ...

ببین این دیگه خیلی اغراق امیزه میگه از اتاق پرو اومدم بیرون همه به سمت من برگشتن حتی عروس و داماد به من نگا میکردن خوب معلومه داره چرت میگه تو عروسی به این شلوغی که یکی میره یکی میاد عروس و داماد اون سر تالارن کی کیو میبینه مگه پاشی وسط برقصی چهار نفر ببیننت

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   

تو اون تاپیک کسی نگفت منم نمیخوام قضاوتش کنم ولی خودش گفت رنگ لباسم استخونی بود 

عکسی هم که گذاشته بود شبیه لباس عروس بود ولی طلایی 

یعنی ایشون یه لباسی شبیه لباس عروس با رنگ استخونی(بقول خودش) پوشیده 

دلیل اینکه بقیه هی نگاهش می کردن . فامیلا گفتن ترکوندی عروسی جاری، مادر عروس گفته اگه فلانی حسودی نمیکنه... عروس محلش نداده 

همین بوده که لباسش شبیه لباس عروس بوده 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
تو اون تاپیک کسی نگفت منم نمیخوام قضاوتش کنم ولی خودش گفت رنگ لباسم استخونی بود  عکسی هم که گذ ...

من ندیدم 

کنجکاو شدم بینمش