2777
2789

.برا مامانم گوشواره خریدم انقدم ذوق کرد الهی دورش بگردم که نگو 😍😍😍

شاغلم

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مجردم .

برعکس زیادم اهل کادو دادن نیستم فقط شاید روز زن یا روز مرد بخرم 

حقیقتا کادو خریدن هم بلد نیستم 

امسال یکی از پارچه های مامانمو پیرهن دوختم براش و کیک درست کردم .

ولی احساس میکنم کمه ؟ 

خدایی کمه ؟ 🥺

چه معضلی این کادو خریدن برای من ، واسه همین برای هیچ کس نمیخرم

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

ی بوت خوشگل و ی شال مخصوص فصل و ی ست جا شمعی خوشگلواسه روی میز ناهار خوریش که همشونم نیاز داشت و بارها قصد داشت بخره اما من با نمیذاشتم چون میخاستم خودم براش بگیرم به عنوان هدیه 

دورش بگردم الهی😍

بحق خانم فاطمه زهرا سایه ی همه ی مادرها هزارسال روی سر بچه هاشون باشه و اونایی هم که مادرشون آسمونی شده مهمون ویژه ی حضرت فاطمه در بهشت باشند انشاالله

مجردم . برعکس زیادم اهل کادو دادن نیستم فقط شاید روز زن یا روز مرد بخرم  حقیقتا کادو خریدن هم ...

من همیشه کادو میدادم به همه ولی الان سه ساله جداشدم برا هیچکس کادو نگرفتم چون حس میکنم هیچکس قدر نمیدونست

حالا مامانم خیلی واضح یه میگه فلان چیزو میخوام حدود ۹۰۰ تومن شاغلم نیستم😐

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده

مامانا روزتون مبارک. عروسک برا سیسمونی خاستید در خدمتم،تاپیک اخرم و پیجم سر بزنین. الهی ک همه منتظرا زودی دامنشون سبز بشه

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)