2777
2789
عنوان

هفته ۳۷ بارداری

7718 بازدید | 12 پست

سلام 

وضعیت جنین بریچ 

کشاله های رانم بشدت درد میکنه و واقعا اذیتم 

حین راه رفتن به مثانه و واژنم فشار وارد میشه 

در طول روز در حد چند ثانیه دل‌درد میشم و سریع خوب میشم 

بنظر شما اینا از علائم زایمان زودرس هست ؟

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زایمان زود رس تو هفته ۳۷ 😐خب یه هفتع دیگه دقت سزت هست واسه یه هفته زود رسه😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
عزیزم 37 هفته دیگه زودرس نیست  میشه لطفا برای سلامتی کامل پسرم یه حمد بخونید ممنون 😔

اره حتما عزیزم 

آخه سزارین هستم 

و شهرستان زندگی میکنم و برا سزارین میخوام برم شهر دیگه ای استرس دارم ک ی وقت زودتر از موعدی ک بهم تاریخ داده درد بیاد سراغم 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

زایمان زود رس تو هفته ۳۷ 😐خب یه هفتع دیگه دقت سزت هست واسه یه هفته زود رسه😐

شاید من اشتباه گفتم 

منظورم اینه ک ممکنه از علائم زایمان باشه آخه سزارین هستم و نمیخوام ک قبل موعدی ک برام دکتر تاریخ زده درد بیاد سراغم 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

اره حتما عزیزم  آخه سزارین هستم  و شهرستان زندگی میکنم و برا سزارین میخوام برم شهر دیگه ...

عزیرم شما باید فکر  اینا رو بکنی اگه راه خیلی دور قراره بره زایمان یه فرایند پیش بینی نشده هست ماه اخرم باید خیلی مراقب باشی استراحت زیاد بکنی رابطه نداشته باشی یهویی بچه زود دنیا نیاد البته اگه سز باشی منم سر پسرم سز میخواستم همین نگرانی که زود نیاد مجبور به طبیعی بشم ولی خب خداروشکر هیچی نشد عقل هم نداشتم اصلا هم مراقب نبودم خونه تکونی وسایل سنگین جا به جا میکردم😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
عزیرم شما باید فکر  اینا رو بکنی اگه راه خیلی دور قراره بره زایمان یه فرایند پیش بینی نشده هست ...

راهم تا اون شهر سه ساعت فاصله داره حدودا 

منم ب خاطر ی بچه کوچیک و شرایط شغلی شوهرم نمیتونم خیلی زود برم اون شهر 

همش استرس دارم با خودم میگم اگه درد بیاد سراغم ریسک نمیکنم و نمیزنم ب جاده 

از سزارین قبلیم خیلی ناراضي ام و مجبورم برم شهر دیگه ای 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

راهم تا اون شهر سه ساعت فاصله داره حدودا  منم ب خاطر ی بچه کوچیک و شرایط شغلی شوهرم نمیتونم خی ...

انشالله همه چی خوب پیش بره عزیزم نگران نباش

یه دختر خانمی هستش 

تو یه روستای دور افتاده زندگی میکنن یکی از اشناها هستن 

بیست سالشونه دختره پدرشون فوت شده با مادرشون زندگی میکنن 

دوتایی میرن راه پله و اینا تمیز میکنن هیچوقت ندیدم برای عید لباس موقر و خوبی تنش باشه بنده خدا 

اگر لباسی دارید ک مناسب باشه ک نمیخواید خواهش میکنم بدید به این دختر ثواب داره 

پول نقد ندید اصلا چون ممکنه شک و شبه به‌وجود بیاد 

اگر خواستید لباسی براشون بفرستید درخواست دوستی بدید تا آدرس بدم بهتون 

دم عیده دل یک نفرم ک شاد بشه کلی برکت میاد تو سفره هاتون