aminkolom مدیر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 70 عنوان خودکشی😂😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 77 پست روز بخیر امیدوارم روز خوبی داشته باشید.من چند روز پیش سم کردم پر ماست خوردم ولی صب باز بلند شدم نمردم چرا؟بیشتر از ماست سم ریختم. 1401/10/22 | 16:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلی۹خوش۹قلب۹۹ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1734 ادم خوشبخت ک خودکشی نمیکنه 😐 منظورم ضعیف بود و البته ک خوشبخت ها هم خودکشی میکنن گاهی به پوچی میرسن .. کلا یه آدم قوی حرف از خودکشی نمیزنه .. قبلا من ازین حرفا میزدم دیدم چقد آدم کوچیک میشه و باید سینه سپر کنی بجنگی با همه ی ناملایمات ک فکرتو به این سمت میبره یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...
نیلی۹خوش۹قلب۹۹ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1734 اخرش به سال جدید نمیرسونم یطور میمیرم فعلا بخاری هستش روش بعدی خوشگلم انشالله ک خوشبخت و سلامت باشیمادر دوستم دور از جونت خیلی حرف از خودکشی میزدتو اوج عشق به زندگی سرطان گرفت مرددوستم میگفت خدا بدش میاد ازین حرفها و ی روز ممکنه این حرفا گرون تموم بشه.مطمئنم خوشبختی ولی متوجه نیستی یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...