2777
2789
تو  تضاد پست بعدیمو که زیر پستته ببین😂😂😂 نه بخدا برا من شد.... برای ایشونم میشه منم ی ...

ی حس شیشمی تو سایت بهم گفت هیچوقت قرار نیست عشقو تجربه کنم🥴😂

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من میگم یکی دیگه اشتباهی کاسه ماستی تورو برداشته خورده  اعضای خانواده سالم هستن؟

نه بابا خانواده ی هفته میشه رفتن مشهد من تا حالا دوتا روش زدم شکست خورد نرفتم سراغ ارتفاع و دار درد داره و حرف دوبرابر پشتته ولی بخاری خوب یادم اومد 

نه بابا خانواده ی هفته میشه رفتن مشهد من تا حالا دوتا روش زدم شکست خورد نرفتم سراغ ارتفاع و دار درد ...

تو ک میخواستی خودتو بکشی چرا اینقد ب خودت زحمت دادی درس خوندی

فکر نکنم منو خدا تک افریده😂 بعدم من ۱۹ سالمه من غلط بکنم ازین غلطا بکنم

افرین😂 ولی سراغت بیاد کار به سنت نداره هاااا بعدشم عشق که یهو بعدش ازدواج نیس ممکنه ۸ سال بعدش ازدواج کنی  با طرف

کاش لااقل زندگی میکردی

امسال افتادم تو فکرش حقیقتش اینه که من ی دختر میخوام خانوادم بلا اجبار دختر عموم رو عقد کردن منم بای باید یا میکشمش یا خودمو میکشم✖️

بخدا دلم برات روشنه دست به این کار نزن زودی همه چی خوب میشه اگه بهت بگم تا سال دیگه  مشکلت حل ...

حالا دقت میکنم میبینم که فرار کنم از ایران برم سوئد دعوت نامه دارم میرم تا 10 15 سال دیگه همشون برن له درک

امسال افتادم تو فکرش حقیقتش اینه که من ی دختر میخوام خانوادم بلا اجبار دختر عموم رو عقد کردن منم بای ...

خوبه والله