2777
2789
عنوان

شوره و شنیون

239 بازدید | 22 پست

خانما من چند وقتیه که درگیر شوره مو شدم حالا مراسم داریم باید برم شنیون کنم  جلوی آرایشگر خجالت میکشم از موهام چیکار کنم به نظرتون  

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

خجالت نداره 

من بدبخت بافت مو و شنیون انجام میدادم واسه مشتری تازه شوره سر هیچی یه سریا شپش هم داشتن 

عادیه براشون 

برو و مهم نباشه برات 

فقط قبلش حموم کرده باشی و هیچی نزن به موهات 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خجالت نکش

باشه 😆

خجالت نداره  من بدبخت بافت مو و شنیون انجام میدادم واسه مشتری تازه شوره سر هیچی یه سریا شپش هم ...

یاخدا شپش😱😱😱

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
خجالت نداره  من بدبخت بافت مو و شنیون انجام میدادم واسه مشتری تازه شوره سر هیچی یه سریا شپش هم ...

مرسی یه ذره بهتر شد☺️

شامپو ضدشوره بزن

اخه فردا باید برم دیگه فکر نکنم با یه بار زدن تاثیری داشته باشه

آره بخدا تازه یه از راضی هایی هم بودن

بعد تو هیچی نمیگفتی بهشون ک مثلا شپش داری؟

آن چنان پیر شدم در جوانی...🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)

آره بخدا تازه یه از راضی هایی هم بودن

ینی خودشونم میدونستن😫😣😣

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
ینی خودشونم میدونستن😫😣😣

میگفتن سرمون خارش داره 

بعد مثلا روم نمیشد بگم 

دوستم می‌گفت از شپش سرتونه

شاکی میشدن 

ولی خب خداروشکر فعلا یه مدته کار نمیکنم