2777
2789
عنوان

خط چشم رنگی

2915 بازدید | 42 پست

بچها خط چشم رنگی صورتی خوبه واسه پوست گندمی متمایل به سفید خوبه؟

می‌خوام بخرم راهنمایی کنید چه مارکی و اینکه مایع یا ژله ای یا مدادی باشه؟

اگر استفاده کردین بگیییین

اره قشنگه

منم میخواستم بخرم تموم شده بود صورتیش

اگ دوس داری بخر

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از این مارک ها راضی نیستم

اولی اصلا رنگ خوب ندارن کمرنگن اصلا مشخص نیست 

دومی هم خوب نمیکشه وسط راه تموم میکنه😂 

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

چه مارکی بود؟ راضی بودی؟

نخریدم که

قرار بود بخرم ک فروشنده نداشت صورتیشو

دیگ نخریدم

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

تابستون این خط چشما جذابترن بنظرم

ولی در کل قشنگن