2777
2789

وایی خواهر نگو که کمرم بدجور درد می‌کنه ۳ روزم از موعد پریم گذشته هنوز نشدم 🥲

و اینکه اره امکانش هست روزای آخر پریودم اینجوری بشی کلا تو پریود حتی اواخرش این حس ها وجود داره 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
وایی خواهر نگو که کمرم بدجور درد می‌کنه ۳ روزم از موعد پریم گذشته هنوز نشدم 🥲 و اینکه اره امکانش ه ...

از ماه پیش که رفتم دکتر زنان واسه بارداری واسه پریود و تخم گذاریم چندتا علائم جدید ایجاد شده .اصلا من انقدر سینه درد نداشتم یه کاره قبل پریودم سینه درد گرفته بودم و زیر دلم هم درد میکرد. دو سال اقدامم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ماه پیش که رفتم دکتر زنان واسه بارداری واسه پریود و تخم گذاریم چندتا علائم جدید ایجاد شده .اصلا م ...

منم این علایم و دارم نمیدونم نگرانم نکنه حامله باشم آنقدر سینه ام سفت شده بود و دردناک انقدرم اشتهام زیاد شده دو سه هفته ای میشه اینجوری شدم ولی اقدام نکردم فقط بعد پریود یکی دوبار بدون محافظت رابطه داشتم اونم یکی دو روز بعد پریود بوده میگن امکان حاملگی اون زمان ها نیست ولی نمیدونم شایدم بوده و ما اشتباه میکردیم

امشب بی بی میزنم ایشالله که منفی باشه چون شوهرم الان اصلا نمی‌خواد پدر شه

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
منم این علایم و دارم نمیدونم نگرانم نکنه حامله باشم آنقدر سینه ام سفت شده بود و دردناک انقدرم اشتهام ...

ایشالا هرچی به صلاحته همون بشه عزیزم.بچه ی خداخواسته هم خوش روزی و برکته.یه چیزی میگم نترس.مامان بزرگم بهم میگفت اگه میخوای حامله شی یه روز بعد اینکه پریودت تموم شد اقدام کن چون اون موقع رحم بازه

ایشالا هرچی به صلاحته همون بشه عزیزم.بچه ی خداخواسته هم خوش روزی و برکته.یه چیزی میگم نترس.مامان بزر ...

احتمالا راست گفته چون خانمای نی نی سایتم زیاد بهم گفتن که امکان حاملگیم زیادتر میشه اون زمان 🤭

حالا امیدوارم که الان نشم یه زمان که همسرم امادگیشو داشته باشه و بخواد پدر سه اون زمان حامله شم ..‌. به هر حال بچه به یه مادر خالی احتیاج ندارم که قطعا محبت پدرشم لازم داره