2777
2789
عنوان

دفع زیاد نوزاد

462 بازدید | 8 پست

خانما  ببخشین دخترم هر چی شیر میخوره مدفوع میکنه اصلن خوب وزن نمیگیره نمیدونم چی کنم دیروز تقریبا ۸ بار داشت اما روزای عادی ۵ بار اینا داره خوبم وزن نمیگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۵۱۰۰ تازه قرص شیرافزا خوردم

پنج کیلو برا دوماهه خوبه دیگ. سرچ کن. توی محدوده وزنی نرمال قرار داره. منم اوایل شیرافزا میخوردم بنظرم اگ شیرت میاد نخور شاید ب محتویات اون حساسیت داشته باشه بجاش اب و آبمیوه و رازیانه (با احتیاط) بخور شیرتو زیاد میکنه

پنج کیلو برا دوماهه خوبه دیگ. سرچ کن. توی محدوده وزنی نرمال قرار داره. منم اوایل شیرافزا میخوردم بنظ ...

فک کنم حساسیت داره چون از زمانی که میخورم اینجور شده،بهداشت بردم گفت کمه از محدوده نرمال🥲

فک کنم حساسیت داره چون از زمانی که میخورم اینجور شده،بهداشت بردم گفت کمه از محدوده نرمال🥲

ای بابا پس نخور طفلک اذیت میشه. من خودم سزارینم عفونت کرد زد ب خونم یه کوه انتی بیوتیک مصرف کردم دکتر میگفت عیب نداره شیر بده ولی من میدیدم چقد دخترم بیقراره انگار اذیتش میکرد الان خوب شده. 

چرت میگن بابا دوس دارن بچه دورازجون خپل بشه. دوماهه ۳.۲۰۰ تا ۵.۴۰۰ نرماله فکرشو نکن بچها باهم فرق دارن