2777
2789
عنوان

چرا پری نمیشم 😐

171 بازدید | 11 پست

تا الان ۳ روز گذشته هیچی به هیچی ... بدبختی این ماه بعد پری یعنی همین که پری تموم شد ۲ ۳ بار که رابطه داشتیم جلو گیری نکردیم چون گفته بودن تا ۷ روز بعد پری احتمال حاملگی نیست ... 

خلاصه الان کمر درد داره جونمو میگیره چند روزم سینه هام از درد داغونم کرد همچنان منتظرم

آخه من که پری میشم قبلش دیگه هیچ ترشحی ندارم الان همش ترشح دارم بدجور نگرانم

اگه حامله باشم دیگه خدا باید به داد اون بچه و خودم برسه 🥲 کیا مثل من شدن؟

حالا میگن تا ۷ روز عادی ولی من دلشوره گرفتم 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

مشکوکه😑

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد پریود احتما بارداری خیلی زیاده😳

اون ی هفته قبل پریود شدنه که احتمال بارداری نیس🤣🤣🤣🤣

برعکس زدی 🤣🤣

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
مشکوکه😑

همون دیگه نگرانم کرده بدجور من هیچ وقت اینجوری نمی‌شدم .. حداقل اگرم میشدم تو زمان پریود اینجوری درد داشتم اونم سینه ام درد نمی‌کرد الان از درد حتی نمیشد دست زد بهش انگشتم میخورد جونم در می‌رفت 🙁

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
بعد پریود احتما بارداری خیلی زیاده😳 اون ی هفته قبل پریود شدنه که احتمال بارداری نیس🤣🤣🤣🤣 برعکس ...

نه تخمک گذاری روز ۱۴ بعد پریودی اتفاق میوفته ... بعد پریود در واقع هیچ تخمکی وجود نداره که بخواد آدم حامله سر همون تا ۷ روز بعد پریود مشکلی نیست ... قبل پریود امکان حاملگی هست چون تخمک هنوز وجود داره حتی تو خود پریودم احتمال حاملگی هست ولی بعد پریود خیلی خیلی احتمالش کمه 🤭

همون دیگه نگرانم کرده بدجور من هیچ وقت اینجوری نمی‌شدم .. حداقل اگرم میشدم تو زمان پریود اینجوری درد ...

علائم بارداریه عزیزم

اون یه هفته قبل پریوده که حامله نمیشی 

نه هفته اول بعد پریود 

زود بی‌بی بزن 

من دقیقا بعد پریودی باردار شدم😂پس مبارکه

واییی خدا نکنه شوهرم بچه نمی‌خواد ... یعنی حداقل الان اصلا امادگیشو نداره همش میگه حامله شی باید سقط کنی بدجور نگرانم من می‌دونم نمیتونم سقط کنم گفت اگرم سقط نکنی نمی‌مونم باهات ولت میکنم میرم در کل نگرانم میگم کاش زمانی حامله شم که با عشق اونم منتظر باشه نه اینکه بدش بیاد تا این حد ... 

نه تخمک گذاری روز ۱۴ بعد پریودی اتفاق میوفته ... بعد پریود در واقع هیچ تخمکی وجود نداره که بخواد آدم ...

اینارو کی بهتون گفته تو نت بزن مراحل کاملش هست

تخمک احتمالا روز 14 آزاد میشه و روزایی که پریودی هم باید جزء این روزا حساب کنی

البته بستگی به دورت داره و برا هر کس فرق میکنه این برا دوره 28 روزس

و اسپرمم 5 روز زنده میمونه!!!!

شما اگه 7 روز پریود باشی 7 روزم بعدش پیشگیری نکنی دقیقا میرسی به روزای تخمک گذاری 

حتما تست بده

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
اینارو کی بهتون گفته تو نت بزن مراحل کاملش هست تخمک احتمالا روز 14 آزاد میشه و روزایی که ...

من یه برنامه دارم تو گوشیم تو اونا ثبت میکنم پریودیمو  هم روز تخمک گذاری مو مشخص میکنن هم نوشته روز های امن رابطه که تغریبا ۷ روز بعد پریوده ... من پریودم ۳ روزه است سر همون ... 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز