2777
2789
عنوان

درددل

68 بازدید | 11 پست

خانمایی که سنتون کم هست خواهشا برای زندگی وهرچه دوست دارین تلاش کنید اگه یه وقتی به سن چهل سالگی رسیدید نگید ای وای فرصتام از دست رفتن ، من امروز اینو به خودم گفتم وکلی افسوس خوردم کاش امروز یه درآمدی از خودم داشتم کاش یه هنری بلد بودم هنوز دیر نیست ولی شور وشوقی ندارم

چشم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

هنوزم دیر نیس میتونی به خواسته هات تلاش کنی برسی که بعدا پشیمون الان نباشی  😊

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
غیر نی نی سایت کجا میشہ عضو شد؟ک تاپیکھای درمورد گناہ و خیانت نزنن

سایت مادران من فکر کنم بهتر باشه 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

منم

الان سی و پنج سالمه، اتفاقا دیروز به خودم میگفتم، کاری کنم که چهل سالگی حداقل، از پنج ساله گذشته راضی باشم و خوشحال بشم. 

شما هم فکر کن کاری کنی که چهل و پنج سالگی، حس الان و نداشته باشی. 

بنظرت میتونیم؟

خیلی ثروتمندانی هستن که بعد چهل سالگی شروع کردن و قبلش چیزی نداشتن.همه چیز بر میگرده به باور و افکارت

مجردی یا متاهل؟

متاهل باشی شریکتم باید پایه باشه و تشویق کنه همراهت باشه 

عضو شدنش راحتہ مثہ نی نی سایتہ؟شمارمون مشخص نمیشہ کہ؟

نه عزیز مثل همین جاس مشخص هم نمیشه تو گوکل بزنی سایت. مادران میاره