2777
2789
عنوان

کادو روز زن 😔🙃

680 بازدید | 30 پست

سلام خانوما من عقدم سال پیش هم بهم کادو نداد امسال هم بازم دخترم نمی دونم میده یا نه منم گفتم اگه کادو بده واسش روز مرد کادو میگیرم پارسال روز زن حتی تبریک هم نگفت فقط ولنتاین برام کادو گرفت اومد دم در خونمون

آخه شما عقدی که عزیزم هنوز دوشیزه ای 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی از مردا هستن که اهل این چیزا نیستن بی ادبا.و از این مراسمات بدشون میاد.شوهر منم فقط نامزد بودیم یه پلاک طلا خرید برام و سورپرایز کرد،دیگه تمام🙃هرسال یادآوریش میکنم یه ۲۰۰ تومنی میده🤦‍♀️

من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐

از نظر من موظفه تبریک بگه

هدیه اگر پول نداشت هیچی ولی حداقل یه دسته گل بخره

دوشیزه و اینا چیه آخه،شما همسر اون آقایی

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعضي مردها يا خنگن يا خودشونو ميزنن به خنگي

منم شوهرم از ايناس كه بايد بگم بهش

هفته پيش بهش گفتم روز زن نزديكه قشنگ يه مبلغي بزن تو كارتم دسته گل هم بخر گفت باشه

شايد بهم بخنديد ولي شوهر من تا بهش نگي نميفهمه

با صد فریب و حیله😈 عکسش به ماه دیدیم 🌚نقد را به نسیه دادیم 💵در تب بخواب رفتیم

خیلی از مردا هستن که اهل این چیزا نیستن بی ادبا.و از این مراسمات بدشون میاد.شوهر منم فقط نامزد بودیم ...

🙃خواهر حداقل یه بار یادش بوده این هر سال برای مامی خودش سنگ تموم میزاره اونوقت به من میگه تو هنوز دختری 😐

حرف شما متین آخه یه تبریک اتفاقی نمیوفته اگه بگه واقعا

خب ببینیداگر به شما تبریک  بگه شاید بهتون بر بخوره باز  بر میگیره به بحث زن بودن یا دختر بودن 

اگر نگم که مثل الان دلخوری به وجود میاد 

ولی منطقی و عاقلانه بخوایم حساب کنه دلیلی نداره تبریک بگه 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
بعضي مردها يا خنگن يا خودشونو ميزنن به خنگي منم شوهرم از ايناس كه بايد بگم بهش هفته پيش بهش گفتم ر ...

من موندم شوهر مردم چرا همه چیو بلدم ولی شوهر من بلد نیست همین پدر خودم روز زن برای مامانم دسته گل گرفته از الان داد بهش با گردنبد اونوقت منی که تازه عقد کردم ...