2821
2789
عنوان

میگه من سردم😓

596 بازدید | 25 پست

بچه ها با یه آقایی دارم آشنا میشم خیلی دوسش دارم..ولی میگه من سردم..میگه ی موقع طبعم سرد بود انقد غذاهای سرد میخوردم الان ی مدت گذاشتم کنار بهتر شدم..ولی مثلا میگف قبلا یک سال اصلا دلم هیچی نمیخواست..من خودم ادم گرمیم..چیکار کنم بنظرتون؟ 

بنظرم این مسئله مهمیه بعد ازدواج دچار مشکل میشی..ولی دوستشم دارم :(

خیلی خیلی مهمه به نظرم

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هم خوابی و رابطه اساسی ترین قسمت متاهل شدنه بخاطر عشق و زیبایی و طراوت 

لحظات زیبایی که بوجود میاد لحظاتی با عشق 

نه لحظاتی که فقط هوس باشه

خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار.      داریوش کبیر

برای ازدواج فقط دوست داشتن کافی نیست که تازه اینم موضوع خیلی مهمیه

برام دعا کنید مادر بشم😪خدایا آرزوی بچگیهامو محقق کن🥺 و خداوند آنچه را که به ما گذشت، جبران خواهد کرد🌿❣️

به شدت مهم هست 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

دوستش داری ولی مثل زندگی دوست من میشی. خودش داغ شوهرش یخ. دوستم بعضی وقتا میخاد منفجر بشه دیگه. ولی شوهرش نمیتونه کاری براش بکنه. 

هرکی گروه ایتا داشت منو خبر کنه. میسی میسی             bahari11101@
2824
2823
2791
2779
2792