2777
2789
عنوان

مادرشوهرم...😬

525 بازدید | 25 پست

مادرشوهرم میخواد عمل افتادگی پلک کنه اول قرار بود بعد عمل بیاد پیش من اما خواهرشوهرم بهش گفت بعد عمل بیا پیش خودم تا چند روز که کامل خوب میشی

اخه من باردارم یکم سختمه این روزا واقعا خستم

منم بهش گفتم برو پیش دخترت بهتره شاید من نتونم بااین وضعم خیلی بهت رسیدگی کنم خلاصه گذشت بعد این حرفم هرچی زنگ میزدم درست جواب نمیداد بعد جواب داد بهش گفتم حالا اگه میخوای بعد عملت بیا خونه خودمون ناراحت شد بود از حرفم😕

تا دیشب نشسته بودیم گفتش خونه دخترم راحت نیستم😳ادم خونه پسرش خونه خودشه راحتتره گفتم برعکس ادم باید با دختر خودش راحت باشه عروس که دورتره گفت نه ادم خونه پسرش راحتتره بعد گفت من از حرفت ناراحت شدم که گفتی بری پیش دخترت بهتره گفتم برای چی ناراحت بشی من که حرف بدی نزدم یعنی واقعا خودت شرایطمو نمیبینی که باردارم وسختمه رک گفتش نه

میتونی بهم برسی اصلا مغزم هنگ کرد واقعا حرف من بد بود😳

خدایا خودت مراقب تو دلیم باش😭❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تااین حدرک بودن خوب نیست.بارداری درست ولی بهتربودخیلی صمیمانه میگفتی مادرجون میترسم بیای اینجامن نتونم خوب ازت پذیرایی کنم وبهت رسیدگی کنم.بازم هرجورخودت مایلی اینجاخونه ی خودته.اونم قطعامیفهمیدونمیومد یااگه نمیفهمیدومیومد وتوبهش نمیرسیدی دیگه حرفی نمیموند

به بحثتون کاری ندارم چقدر خوبه تو فضای آروم دلخوری هاتون رو میگید  خیلی ها ی حرف ساده رو به ی ...

نه من بحثی ندارم فقط گفتم شاید حرفم بد بوده باشه

اره تااین حدرک بودن خوب نیست.بارداری درست ولی بهتربودخیلی صمیمانه میگفتی مادرجون میترسم بیای اینجامن ...

با لحن اروم گفتم ولی کلا توقعشون از من بیشتره همیشه😑

چقد پررو وقتی چشش ندید تبر بردار تا نزدیک گلوش ببر و‌برش گردون🤣🤣🤣

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...
با لحن اروم گفتم ولی کلا توقعشون از من بیشتره همیشه😑

توقعش فک میکنم ازپسرش بیشتره.ببین خداییش کلاهتوقاضی کن خودت اگه جاش بودی خونه پسرت راحت بودی یاخونه دخترت که یکی دیگه خرجشومیده؟من کاملامیفهممت که بارداری وپذیرایی ازیکی دیگه خیلی سخته منم بودم نمیتونستم ولی میگم چون بزرگترن به قول شوهرم میگه ادم باپنه هم میتونه سرببره.خیلی مهربون تربهش میگفتی.بازم هرجورخودت صلاح میدونی

عمل پلک عمل سختی نیست که یه روز سختی داره.واینکه خونه ی دختر گفته راحت نیستم بخاطر دامادش هست.  خیلی بی پرده باهم حرف میزنید.من مادرشوهرم بخاد بیاد اجازه یرفک کردن بهم نمیده میگه دارن میان اونجا نمیپرسن خونه ای جایی نمیخای بری یا کار نداری.

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه

عزیزم این خیلی عالیه که با هم حرف میزنید و از دل هم در میارید . دیگه کینه نمیشه . وقتی با یه ادم از یه نسل دیگه حرف میزنی باید حواست به اداب و رسوم و اعتقادات اون ادم باشه . منم خیلی شنیدم که خونه پسر حاضرن با عروس سر و کله بزنن ولی راحت تر از خونه دخترن . 😁 چون معتقدن خرج خونه رو مرد خونه میده . توی خونه پسر دارن نون بچه خودشون رو میخورن ولی توی خونه دختر خرجشون میفته روی دست داماد . خجالت میکشن چند روز بمونن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚