2777
2789

مادرم روماتیسم مفصلی داره بعد چند مدتی هست که کمرش درگیر شده خیلی هم دکتر رفته ولی اصلا تاثیر نداشته 

خیلی دلم براش میسوزه.بابام هم از اون طرف داره داغون میشه 

نمیدونم چیکار کنم 

یه روش دارویی یا چیزی سراغ ندارین که بهتر بشه ؟

الان میگه سمت چپ کمرم درد میکنه تا توی پاهام می کشه (طوری درد داره که احساس گرما نمیکنه،همش میگه سردمه)

تورو خدا اگه دکتری،طب سنتی یا روش درمانی سراغ دارین بگین

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تهرانی آدرس یه دکتر طب سنتی رو بهت بدم

روماتیسم همکار همسرم رو خوب کرد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
برو تو این تاپیک بخون 

باشه

ممنون

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)

اصلا و ابدا روماتیسم داروی گیاهی نداره

مادر من شهرستان هر شش ماه یکبار میاد تهران

مرکز روماتیسم ایران داروها و آزملیش تکمیل میکنه و میره 

سمت طب سنتی بره اشتباهه بلید کرتون بخوره 

دکتر مادرم مستانه محمدی

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

مادر منم چند ماهیه دست و پاهاش شدید درد میکنه، به خصوص قبل خواب. بعضی وقتا تا یه هفته شبا نمیتونه بخوابه از درد. دکترای مختلفم بردیم نمیدونن، یکی میگه یکم رماتیسم داره به خاطر اونه، یکی میگه آرتروز گردن و کمر داره میزنه به پاها و دستاش، یکی میگه از اعصابشه🤦🏻‍♀️ داروهای هیچکدومشون اثری نداره.  بعضی وقتا بابام شبا تا یکی دو ساعت پاهاشو براش فشار و ماساژ میده تا یکم بخوابه

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
اگه تهرانی آدرس یه دکتر طب سنتی رو بهت بدم روماتیسم همکار همسرم رو خوب کرد

نه متاسفانه 

اگه شیراز سراغ دارین بگو

ممنون

از من گفتن

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»