2777
2789

شبا با گریه میخوابم

شهر غریب با دوتا بچه کوچیک ک زبون باز نکردن

با شوهری ک یسره نیستش و وقتیم هست یا انقد اعصابتون بهم میریزه ک تا بچت میگه مامان ی کتک  میزنیش یا انقد باهات حرف نمیزنه ک تا بچت میگه مامان گریه میکنی.

الان من چجوری ب بچم روحیه بدم.شوهرم از هیچ لحاظ خوب نیست از هیچ لحاظی

ن اخلاق داره ن پول داره ن ذره ای شعور و منطق داره.

ن انسانیت داره الکی الکی از خانواده ام محرومم کرده.

هیچی نداره.بظاهر داره مث چی کار میکنه و پول درمیاره ولی ب ما میگه هیچی درنیاوردم

همه آشنا ها بهم میگن شوهرت والا پیش ما خوب خرج میکنه یا تو دروغ میگی یا شوهرت حساب مخفی داره

دیگه نمیکشم بخدا

هیچ کمکی ندارم هیچ.کیا شرایطشون مث منه؟

بیاید درددل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم شهر غریبم اما با یه بچه زبون بسته یه سال و نیمه با یه همدم که دیوار ازون بهتره هی میگم دو روزه چشمم درد میکنه سرم داره میترکه میگه اوم.😔😑 الانم شیفت عصره از ۱۱ صبح میره تا ۱۱ شب نمیاد خسته شدم فقطم غر میزنه اگر حرف بزنه الان انقدر گریه کردم باز سر درد شدم. اینم سرنوشت ماست چی بگم والا

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
علت این رفتارش چیه چرا باید اینجوری کنه

نمیدونم بخدا.کل بچگیم خواستگارم بود.برا این میگم ک نگی مجبوری بوده

انقد پسر شیک و باکلاسی بود ک نگی تحصیل کرده استاد دانشگاه.بخدا شب بله برونم دعواشون بین فامیلاشون ک چرا نرفتن دخترا اونارو بگیرن.ولی بخدا باطنش فرق داره.خیلی بده خیلی خیلی بد

عزیزم منم شهر غریبم اما با یه بچه زبون بسته یه سال و نیمه با یه همدم که دیوار ازون بهتره هی میگم دو ...

رفتم حموم رو شستم پریروز  درومد بیرون پام خیس بود خوردم زمین با صورت دستم نمیدونم خورد ب چی همه دستم کبودی.بعد حتی از مبل هم بلند نشد یا حتی نگفت زنده ای؟ میگم یوقت نگرانم نشی.میگه خب صدام میکردی..چی بگم ب این اخه

عزیزم منم شهر غریبم اما با یه بچه زبون بسته یه سال و نیمه با یه همدم که دیوار ازون بهتره هی میگم دو ...

برو بیرون بگرد خودت برو دکتر برو به اندازه یه پفکم هم که شده خرید کن خودت حال دلتو خوب کن منم شوهرم عصبیه ولی من کارخودمودمیکنم

هرکااار میکنی بچه هات رو ب هیییچ وجه نزززن خاهشااا خواهر من،بخدااا اونا تقصیری ندارن فقط بچه ن و زیر ...

بخدا هرسری انقد گریه میکنم ک چرا میزنمش..بخدا تعادل ندارم دیگه از دست شوهرم..خیلی پستی میکنه درحقم بارها شده دقیقا دوماه تموم نرفتم حداقل پشت در خونه رو ببینم

رفتم حموم رو شستم پریروز  درومد بیرون پام خیس بود خوردم زمین با صورت دستم نمیدونم خورد ب چی همه ...

چرا بحرفش هسی برو یه دوهفته خونه پدرت بمون عجب مگه سندت زده بنامش که قفلت کرد احترام به عقاید تاجایی که سو استفاده نشه خوبه

نمیدونم بخدا.کل بچگیم خواستگارم بود.برا این میگم ک نگی مجبوری بوده انقد پسر شیک و باکلاسی بود ک نگی ...

فدات شم فکر میکنم از بی تجربه و تنها و غریب گیرت اورده داره سواستفاده میکنه . یا ی چیزی ازت دیده داره تلافی نیکنه یا ی چیزی میخواد که تو قبول  نمیکنی !؟

اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.
نمیدونم بخدا.کل بچگیم خواستگارم بود.برا این میگم ک نگی مجبوری بوده انقد پسر شیک و باکلاسی بود ک نگی ...

خوبه باز شوهر من بیکار و سرباز بود دانشجو تقصیر بابام بود گفت پسر آروم سر به زیری خونوادشم گولمون زدن گفتن مگه ما مردیم‌اما مادر شوهرم عین عزراییل از روزی ک عقد کردم من و به اسیری برد. یه دونه دختر تحصیل کرده آروم فقط سرم تو درس بود بخدا با هیچ پسری سر یه قرارم نرفته بودم عزیزخونواده اصلا خونوادمم دنیا دیده نبودن ذاتشون مث اونا نبود فکر کردن راست میگن نمیدونستن دختر نازنازیشون انداختن دست مغولا😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بخدا هرسری انقد گریه میکنم ک چرا میزنمش..بخدا تعادل ندارم دیگه از دست شوهرم..خیلی پستی میکنه درحقم ب ...

احساس میکنم خودتم بی زبونی اونم استفاده میکنه تو خودت خوش باش بذار اون همش کارکنه

فقط بگو چرا بچه اوردی اونم دوتا؟شغلش چیه 

اینجوری ب نظر نمیومد.خیلی مجردی لارج بود جونش برا من در میرفت بقران.منم سر پدرشوهرم بودیم باردار شدم جدا ک شدیم گفتم عیب نداره اولشه سخته بعدها دیدم ن اون پولم داشته باشه ب ما نمیگه..ازاد

برو بیرون بگرد خودت برو دکتر برو به اندازه یه پفکم هم که شده خرید کن خودت حال دلتو خوب کن منم شوهرم ...

پول ندارم که الان دعوام شد باش میگم یارانمو بده حداقل😭 خودم تا قبل بارداری میرفتم سر کار پررو شد دیگه یه هزاری ام نداد بم😔