2821
2789
عنوان

رشته پزشکی

257 بازدید | 9 پست

بچه ها من ۳۰ سالمه و مجردم فعلا  بخوام پزشکی شهر کوچک قبول بشم بنظرتون میشه خوند ؟؟ میگن خیلی سخته پزشکی خوندن یعنی واقعا نمیشه خوند میترسم ازدواج کنم خسته بشم نتونم ادامه بدم اونایی ک پزشکی خوندن تلاش کنم میشه خوند یا فوق العاده خر خوانی میخواد دوران تحصیل پزشکی ؟میخوام اینو بدونم ی دانشجوی پزشکی میتونه هم به درسش هم ب زندگی متاهلیش برسه ؟؟

خدایا شکرت که هر ثانیه و هر لحظه در فرکانس مثبت قرار دارم 

همسایه مادرم پزشکی خوند تخصصشم خوند متاهل هم بود اما تا آخر تحصیلش جلوگیری کرد از بارداری،با ازدواج میشه ولی با بچه اصلا امکان نداره

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
همسایه مادرم پزشکی خوند تخصصشم خوند متاهل هم بود اما تا آخر تحصیلش جلوگیری کرد از بارداری،با ازدواج ...

آشنای من سال دوم پزشکی ازدواج کرد سال چهارم پزشکی بچه دار شد الانم در حال گرفتن تخصص هستش با بچه شش ساله 

البته اینم بگم که تو بزرگ کردن بچه مادرش خیلی پشتوانشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همسایه مادرم پزشکی خوند تخصصشم خوند متاهل هم بود اما تا آخر تحصیلش جلوگیری کرد از بارداری،با ازدواج ...

منم بخاطر همین دو دل موندم تا ۳۷ یا ۳۸ بدون بچه هم نمیشه پس بهتره بیخیال پزشکی بشم 😞

آشنای من سال دوم پزشکی ازدواج کرد سال چهارم پزشکی بچه دار شد الانم در حال گرفتن تخصص هستش با بچه شش ...

من هنوز ازدواج هم نکردم اصلا مشخص نیست ازدواجی داشته باشم یا نه😅😅 ولی به هر حال فک کنم راه سختی باشه 

اصلا معلوم نیست پزشکی قبول شی یا نه

خیلی رو خودم سرمایه گذاری کردم امسال و ی شهر کوچک پزشکی آورده تازه از پارسال امیدم ب اون بود وگرنه شهرهای بزرگ نمیشه میدونم یکم رتبه زیادتر میخواد سهمیه پنج درصد هم دارم