2777
2789
عنوان

عجب عکسی

710 بازدید | 19 پست

ایتایار:
بچه که بودم قهر کردم، یه روسری برداشتم و توش دوتا لباس گذاشتم وگره زدم به مامانم گفتم من میرم که بچه‌ت رو دزد ببره، گدا بشه ماشین بزنه بهش ببرنش بیمارستان...همینجور که میگفتم اونقدر تراژدی بود خودم گریه‌م گرفت. مامانم گفت حالا بمون نهار ماکارونی داریم فردا برو، گفتم باشه چشم

مادر#

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂😂

ولی عکست چه حس خوبی داره....حیف از اون خونه های قدیمی و دلباز و باغچه ها که جاشون رو دادن به اپارتمانای نقلی و ته اون همه گل و باغچه و گلدون،شد تراریوم و ابنمای مصنوعی

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

😂😂😂😂😂😂😂 ولی عکست چه حس خوبی داره....حیف از اون خونه های قدیمی و دلباز و باغچه ها که جاشون رو ...

وقعا حیف

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
منم بچه بودم همین کارو میکردم لباس برمیداشتم عروسکم میزدم زیر بغلم میگفتم من رفتم خونه بابابزرگ . دی ...

اخیی عزیزم 

قهر کردن از مامانم یادم گرفتع بودم . فکر میکردم هر چی میشه ادم باید بره خونه بابابزرگش

خدامادرتونو حفظ کنه😁

پسر منم پنج سالشه ، هر بار دعواش کنم میگه می‌خوام از این خونه برم تنها زندگی کنم، میگم پول نداری ،میگه خوب از بانک میگیرم ، یه بار هم همینجوری که گریه میکرد گفت «مامان چرا منو به دنیا آوردی» 🥰