2777
2789
عنوان

یه همکار داریم

286 بازدید | 18 پست

خانوم اروم و قانعیه و رفتیم خونشون خیلی اهل امروزی بودن نبود. بعد گفت شوهرم نمیزاره دکورو تغییر بدم یا شوهرم نمیزاره زیاد مستقل باشم. کلا زیاد اهل رفت و امد نیستن و بچشم خیلی شبک نیس معمولیه. خلاصه معلومه شوهرش مستبده و اینم تسلیمه. بعد همکارام ازش خوششون نمیاد میگن دختره خیلی مظلوم و غیر اجتماعیه. ولی من میگم اون همونجور خوشه شایدم شرایط طلاق نداره . البته رابطش با ما خوبه ولی زیاد سرزبوندار نیس. بنظرتون اون خیلی غیر عادیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون به این شرایط قانع است تو چرا اذیتی

به نام خداوند رنگین کمان:)! 🌈🥀تردمیله همه دنیادویدن و نرسیدن 🌼چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد💔🍃 در وهمِ هر دانه، هزار جنگل است🌱اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌺گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟🌻 ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل» زندگی یعنی همین!
بدم اومد از همکارات.ب اونا چی؟خودش راحته بقیه اذزت🙄🙄

خود برتر بین و بدذاتن از نظر منم. وگرنه همه قرار نیست مث اونا باشن. اونا شوهراشونو درسته قورت میدن.

نه دیگه همونجوریه بی حاشیه است من خودمم زیاد دکور عوض نمیکنم رفتو آمد زیادهم ندارم نه وقتش رو دارم نه حالش رو خودمم خواهر برادر ندارم بخوام رفت و آمد کنم باید با دختر عمه و اینا رفت و آمد کنم که اکثرا از من بزرگترن اونام خیلی اهلش نیستن  خواهرشوهر و برادرشوهرمم راه دورن وقتی میان توقع حداقل دو سه تا شام ناهار دارن من هم شاغلم هم مریض دار هم هزار جور مشغله دارم بچه کنکوری بچه مدرسه ای اصلا  فرصت خاله بازی ندارم 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

همکارای من هم هی میخواستن رفت و آمد و دوره داشته باشن من هم یه زمانی اصلا شرایط مالیم هم اجازه نمیداد این بود که تاجایی که میشد نمیرفتم اونام خیلی گارد می گرفتن ولی بالاخره دست از سرم برداشتن. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله