2777
2789
بله

میشه بگید قبلش چه مراحلی گذروندین و تجربیات تون چه توصیه ای دارید چون امشب به منم دکتر گفتن و هنوز اول راهشم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنت کمه که چرا میخوای ایوای کنی 

من سنم بالا بود و بعد چند سال نتیجه نگرفتیم 

ولی راستش مربوط به چندین سال قبله مراخلش یادم نمیاد درست .ولی کلا کاره خاصی نکردم چون ایوای  و حتی همه حا بارداری طبیعی میدونن.

میشه بگید قبلش چه مراحلی گذروندین و تجربیات تون چه توصیه ای دارید چون امشب به منم دکتر گفتن و هنوز ا ...

عزیزم چند روز قبل از تخمک گذاری سونو میگیرین. بعد اگ فولیکول داشتین. چندتا انپول دور نافی ب شما میدن. من ک اینطور بودم. 

بعد روز ۱۴ هم پریودی امپول hcg  زدم. و روز بعد رفتم بیمارستان. اونجا از همسرم نمونه گرفتن . اسپرم ها رو شستن. بعد اسپرم های سالم جدا کردن.بعد یک ساعت من وارد اتاق عنل شدم اونحا یا یک کاتر خیلی نازک اون اسپرم وارد رحم من کردن.حالا منتظرم انشالله جواب بگیرم

عزیزم چند روز قبل از تخمک گذاری سونو میگیرین. بعد اگ فولیکول داشتین. چندتا انپول دور نافی ب شما میدن ...

ممنون عزیزم ان شاءالله که با خبر خوشت خوشحالمون می کنی ⁦(⁠。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。⁠)⁠➜⁩

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
مرسی گلم. انشالله شما هم طبیعی باردار بشین

ممنون عزیزم ،ان شاء الله