میشه بگید قبلش چه مراحلی گذروندین و تجربیات تون چه توصیه ای دارید چون امشب به منم دکتر گفتن و هنوز اول راهشم
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن
میشه بگید قبلش چه مراحلی گذروندین و تجربیات تون چه توصیه ای دارید چون امشب به منم دکتر گفتن و هنوز ا ...
عزیزم چند روز قبل از تخمک گذاری سونو میگیرین. بعد اگ فولیکول داشتین. چندتا انپول دور نافی ب شما میدن. من ک اینطور بودم.
بعد روز ۱۴ هم پریودی امپول hcg زدم. و روز بعد رفتم بیمارستان. اونجا از همسرم نمونه گرفتن . اسپرم ها رو شستن. بعد اسپرم های سالم جدا کردن.بعد یک ساعت من وارد اتاق عنل شدم اونحا یا یک کاتر خیلی نازک اون اسپرم وارد رحم من کردن.حالا منتظرم انشالله جواب بگیرم
عزیزم چند روز قبل از تخمک گذاری سونو میگیرین. بعد اگ فولیکول داشتین. چندتا انپول دور نافی ب شما میدن ...
ممنون عزیزم ان شاءالله که با خبر خوشت خوشحالمون می کنی (。◕‿◕。)➜
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن