2821
2789
عنوان

خیانت شوھرم😔😔

271 بازدید | 18 پست

توی تاپیک قبلم گفتم بہ دخترخالش پیام عاشقانہ دادہ۔۔۔شبی کہ من تو بیمارستان تازہ زایمں کردہ بود ھم چندین بار بہ اون عوضی زنگ زدہ بود😔😔بھش گفتم کہ فھمیدم اولش انکار کرد بعد لال شد۔وسایلا خودم و بچہ ھامو جمع کردم گفتم یہ ثانیم نمیمونم نزاشت التماس کرد بغلم کرد گفگ غلط کردم درا رو ھم قفل کرد😭منم باھاش دیگہ ھیچ حرفی نزدم😭نیدونم چیکار کنم بنظرتون پشیمونہ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیر نبینن الهی😭خیانت کارا باید بمیرن

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

چه فونت قشنگی داری.

آبرو دخترخالهش ببر ازین غلطا نکنه خونه خراب.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
هعییی

تو همونی نیستی تو تاپیک یکی پریدی بهم راجب اینکه گفتم مرد میره سرکار وظیفه زن هم کار خونهس؟

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

به دخترخالش تهدیدکنند بگو باراخرت باشهوگرنه آبروتو میبرم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
تو همونی نیستی تو تاپیک یکی پریدی بهم راجب اینکه گفتم مرد میره سرکار وظیفه زن هم کار خونهس؟

😐جان؟!

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

😐جان؟!

هیچی میخواستم بگم اگه اونی چشمام باز کردی پروفایلتم کیوته. چون از رو پروفایل آدما یادم میمونه اگرم نیستی شرمنده😂😂😂

من دیگه سِر شدم بس ک تاپیک خیانت دیدم

ینی اگه شوهرمنم بهم خیانت کنه  اصلا نمیرم تو حالت شوک و هنگ

😂😂😂

بعد اونجاش ک ملت میان میریزن راه حل میدن😂😂

بابا ول کنین مردای بی خاصیت رو بزارین هی خیانت کنن گور بابای همشون... 

والا دیگه اعصاب برامون نمونده

اسم کشور ما رو باید بزارن کشور مردای خیانتکار

واقعا چرا اینجوری شده ما زنا زشت و بدرد نخور شدیم یا اونا پرتوقع  و بی حیا شدن؟؟؟ 

چرا کسایی ک خیانت میکنن یه ذره به فکر ابروشون نیستن چرا به فکر زنو بچه و خانواده ی خودشون نیستن... 

ینی هوسشون اینقد زیاده ک نمیتونن جلو خودشونو بگیرن؟؟؟ 

خدایا قربونت برم امام زمانو بفرست دیگه.......