2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من سراغ طب سوزنی نرو. چون خطرناکه. استاد یوگای من می گفت اگه طرف یک اشتباه بکنه خیلی ریسکش بالاست و ممکنه جبران نشه. وزارت بهداشت هم چند وقت پیش گفته بود نرید سراغ طب سوزنی... باعث عفونت ممکنه بشه
قلب شما در سکوت و آرامش، به اسرار روزها و شب ها شناخت می یابد/ جبران خلیل جبران
سلام
من دو بار برای لاغری طب سوزنی کردم
یعنی می رفتم و حقیقتاً خوب جواب گرفتم زود لاغر شدم ولی زود هم برگشت
البته همزمان ورزش هم کردم

یه بار هم رفتم کت گوت یا امبیدینگ راضی بودم خوب جواب داد
تو طب سوزنی چندین جلسه باید بری ولی کت گوت همون طب سوزنی هست که یه بار میری و سوزن می زنن تو سوزن نخ بخیه جذبی هست که تو نقاط طب سوزنی می مونه و انگار سوزنها تو بدنت مونده و بدنت شروع می کنه به واکنش من خیلی دوسش داشتم و جمعه وقت داشتم که برم که باید بریم خطم و نشد برم اونجا

البته من دوباره چاق شدم ولی راضی بودم اگر خواستی بگو شماره شخصی که این کار برام کرد بدم خانمی هست که تو کشورهای دیگه دوره های طب سنتی رو سالها تحصیل کرده
روح پدرم شاد که استاد مرا گفت / فرزند مرا عشق بیاموز و دگر هیچ
ممنون نور عزیز
اینی که گفتی خیلی جالب بود، ممنون میشم شمارشو واسم ایمیل کنی، دوست دارم برم ولی چون میگن ممکنه خطرناک باشه میخوام پیش کسی برم واقعا این کاره باشه، این خانوم تهرانه؟ عزیزم منتظر ایمیلتم

کلینیک طب سوزنی دکتر کتایون عمانیان

جوش و آکنه صورت و بدن  

زیبایی، تناسب اندام و لاغری

امبدینگ (لاغری و درمانی) 

لاغری با امبدینگ ( کاهش سایز 10 الی 15 سانتی متر دور شکم)

لیفت و جوانسازی پوست صورت با طب سوزنی

کلینیک طب سوزنی 88797607-88797356